Η Λιάνα Κανέλη για το τραγούδι του Γιάννη Λεμπέση «Θέλουμε και τα τραβάμε»

(ΑΚΟΥΣΤΕ) Η Λιάνα Κανέλλη προλογίζει το νέο τραγούδι του Γιάννη Λεμπέση που ερμηνεύει ο ίδιος μαζί με τον Γιώργο Μαργαρίτη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Η μουσική και οι στίχοι ακριβέστατοι, λιτοί και απέριττοι, σαν επιτύμβια στήλη γραμμένη από Σπαρτιάτη». Με αυτά τα λόγια προλόγισε η Λιάνα Κανέλλη το τραγούδι του Γιάννη Λεμπέση «Θέλουμε και τα τραβάμε».

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός να «επιστρατεύεται» ένα γνήσιο σημερινό λαϊκό τραγούδι με καθαρό λαϊκό ήχο και ενορχήστρωση με μπουζούκι, τζουρά, μπαγλαμά, κλαρίνο, ακορντεόν και κιθάρα και απλό αλλά αιχμηρό και ουσιαστικό στίχο για να περιγράψει και να καυτηριάσει τα τεκταινόμενα της εποχής μας σε μία από τις πιο αξιόλογες εκπομπές λόγου και άποψης του Ελληνικού ραδιοφώνου.

«Θέλουμε και τα τραβάμε»


Αυτό συνέβη με το καινούργιο και ανέκδοτο τραγούδι του Γιάννη Λεμπέση με τίτλο «Θέλουμε και τα τραβάμε» που το τραγουδά «ντουέτο» με το σπουδαίο Γιώργο Μαργαρίτη στην εκπομπή της Λιάνας Κανέλλη στον REAL FM την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016.

Η καταξιωμένη δημοσιογράφος και βουλευτής του Κ.Κ.Ε σχολίασε με το δικό της κοφτερό τρόπο το τραγούδι και το παρομοίασε με το επίγραμμα του Σιμωνίδη του Κείου: «Ω ξειν αγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ότι τήδε κείμεθα τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι» όπως χαρακτηριστικά θα ακούσετε στο ηχητικό που ακολουθεί το παρόν σημείωμα.

Το «Θέλουμε και τα τραβάμε» θα περιέχεται στο ομότιτλο διπλό cd του Γιάννη Λεμπέση που θα κυκλοφορήσει σε λίγο από το Ogdoo Music Group και που είναι επετειακό για τα 30 χρόνια [1986-2016] παρουσίας του στη δισκογραφία.

Ο Γιάννης Λεμπέσης μαζί με την Μαρία Σταφυλοπάτη, την Μαριάνθη Λιουδάκη και την ορχήστρα του Λαϊκή Στράτα συνεχίζουν την επιτυχημένη φετινή τους σεζόν στο Αρχοντικό του Σαράντη μέχρι τέλος Μαΐου.

Η Λιάνα Κανέλλη προλογίζει το τραγούδι του Γιάννη Λεμπέση

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 - REAL FM 97,8

Η Λιάνα Κανέλλη στην εκπομπή της «Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί»

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!