Η Κατερίνα Βρανά συγκίνησε όλο το «Άλ Τσαντίρι»

(VIDEO) «Η λύπηση είναι άχρηστο συναίσθημα. Βοηθήστε όποιον έχει ανάγκη».
29/05/2019
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η stand up κωμικός Κατερίνα Βρανά, βρέθηκε στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου και μίλησε με ιδιαίτερο τρόπο, συγκινητικά αλλά με χιούμορ και ελπίδα, για σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η Βρανά στάθηκε σε όσα έζησε σε νοσοκομείο της Μαλαισίας αλλά και της Ελλάδας στη συνέχεια, τονίζοντας μέσα από αστεία και «τραγικά» συνάμα περιστατικά:

«Η λύπηση είναι άχρηστο συναίσθημα. Βοηθήστε όποιον έχει ανάγκη. Μπορεί να μιλάω σαν μεθυσμένη αλλά ζω και θα γεράσω».

Όλα συνέβησαν για εκείνη, όπως είχε δηλώσει σχετικά, απρόσμενα και σε σύντομο διάστημα:

«Τους έλεγα "Παιδιά, κάτι συμβαίνει με τα μάτια μου", αλλά νόμιζα πως ίσως είναι από τα φάρμακα και την κούραση. Όταν λοιπόν μου έκαναν την επέμβαση για να σταματήσουν αυτή τη νέα μικρή αιμορραγία, τυφλώθηκα. Το είδα όμως να έρχεται. Σκεφτόμουν πως, αφού το καταλάβαινα πως έρχεται, με τον ίδιο τρόπο θα έφευγε. Αυτό έλεγε η λογική μου. Οι γιατροί τα είχαν παίξει, ήταν τρελαμένοι, φώναζαν, "Ohh, she’s gone blind". Οι Μαλαισιανοί έφερναν γιατρούς από διάφορες ειδικότητες. Ήταν συναρπαστικά τα όσα μου συνέβαιναν. Είναι τόσο μοναδική η περίπτωση μου που έφτασε μέχρι την Αμερική, αφού φίλος μου γιατρός που είχε βρεθεί σε ένα ιατρικό συνέδριο μου είπε πως αναφέρθηκα ως "η περίπτωση της Ελληνίδας στη Μαλαισία"».

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates