Η «Κατάθεση ψυχής» του Χρήστου Νικολόπουλου (Μέρος 1ο)

(VIDEO - ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Το πρώτο μέρος της «εξομολόγησής» του στην εκπομπή του Κώστα Μπαλαχούτη στο Κανάλι της Βουλής.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μετά από τις «εξομολογήσεις» του Γιώργου Νταλάρα, του Πετρολούκα Χαλκιά, του Λευτέρη Παπαδόπουλου και του Κώστα Χατζή, την Κυριακή 29 Μαρτίου ήταν η σειρά του Χρήστου Νικολόπουλου για να «ανοίξει την καρδιά του» στον Κώστα Μπαλαχούτη και να μιλήσει για τη ζωή του και τη μεγάλη διαδρομή του στο λαϊκό τραγούδι.

Στο πρώτο μέρος της «εξομολόγησής» του, ο Χρήστος Νικολόπουλος αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, στη γνωριμία του με το μπουζούκι, στον ερχομό του στην Αθήνα, στο ξεκίνημά του στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού και στις συνεργασίες του με σπουδαίους δημιουργούς και ερμηνευτές, καθώς και στα πρώτα χρόνια της κομβικής σύμπραξής του με τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Όμως δεν ήταν μόνο οι αφηγήσεις. Ο Χρήστος Νικολόπουλος «κέρασε» μοναδικά ταξίμια και τραγούδια ειδικά για τους φίλους της εκπομπής.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Κώστας Μπαλαχούτης υπέγραψε τη βιογραφία του Χρήστου Νικολόπουλου με τίτλο «Η ζωή μου, τα τραγούδια μου», που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2016.

Η σκηνοθεσία της εκπομπής είναι του Ανδρέα Μαριανού. Το δεύτερο μέρος θα προβληθεί την Κυριακή 5 Απριλίου στις 2 το μεσημέρι.

(Ευχαριστώ ιδιαιτέρως το φίλο και συνεργάτη Μάκη Ιωακειμίδη για την τεχνική βοήθειά του).

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!