Η «Κατάθεση ψυχής» της Χαρούλας Αλεξίου (Μέρος 2ο)

(VIDEO – ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Το δεύτερο μέρος της «εξομολόγησής» της, στην εκπομπή του Κώστα Μπαλαχούτη στο Κανάλι της Βουλής.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Έχω νιώσει να ξεκολλάω από το πάτωμα την ώρα που τραγουδάω…»

Με το δεύτερο μέρος της συνέντευξης της Χαρούλας Αλεξίου συνεχίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής 7 Φεβρουαρίου 2021, η προβολή του δεύτερου κύκλου της εκπομπής «Κατάθεση ψυχής» που επιμελείται και παρουσιάζει ο Κώστας Μπαλαχούτης στην τηλεόραση της Βουλής, με ιστορίες και αφηγήσεις σημαντικών συνθετών, στιχουργών και ερμηνευτών. (Το πρώτο μέρος της «Κατάθεσης ψυχής» της ερμηνεύτριας προβλήθηκε την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου, αποσπώντας θετικότατες εντυπώσεις και σχόλια, ειδικότερα σε διαδικτυακό επίπεδο).

Στο δεύτερο μέρος η Χάρις Αλεξίου θυμήθηκε με συγκίνηση τη συνάντηση με τη θρυλική Ρόζα Εσκενάζυ στη «Μουσική βραδιά» του Γιώργου Παπαστεφάνου και τη «θητεία» της στις ιστορικές μπουάτ της Πλάκας, ξεχώρισε τον καλύτερο της δίσκο από τα χρόνια του ’70, μίλησε για τις συνεργασίες της με τον Αντώνη Βαρδή, τον Χρήστο Νικολόπουλο, τον Θάνο Μικρούτσικο, τον Μάνο Χατζιδάκι στον «Σείριο», τον Γιώργο Νταλάρα στο θέατρο «Τέντα» και τη μικρή συνεργασία της με τον Τάκη Σούκα, αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία με τον Στέλιο Καζαντζίδη για μια περιοδεία που δεν έγινε ποτέ, αναφέρθηκε στα δικά της τραγούδια και στο πρώτο βιβλίο της κι έστειλε τα «βαριά ευχαριστώ» της, σε δυο αγαπημένα πρόσωπα, που έχουν φύγει από τη ζωή.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε επίσης η απάντησή της, σε ερώτηση του Κώστα Μπαλαχούτη για το αν σκοπεύει να τραγουδήσει ξανά.

Η σκηνοθεσία της εκπομπής είναι του Ανδρέα Μαριανού.

-Ευχαριστώ ιδιαιτέρως το φίλο και συνεργάτη Μάκη Ιωακειμίδη για την τεχνική βοήθειά του.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!