Η Γλυκερία με το «Σμυρνέικο Μινόρε» στην ΕΡΤ

(VIDEO) Η Γλυκερία παρουσίασε στιγμές από το «Σμυρνέικο Μινόρε» στην τηλεοπτική εκπομπή «Στάση ΕΡΤ».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«Το Σμυρνέικο Μινόρε» στην ΕΡΤ


Μια στάση στην ΕΡΤ έκανε την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 η Γλυκερία και εμφανίσθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Στάση ΕΡΤ», που παρουσιάζουν ο Ανδρέας Ροδίτης και η Σόνια Φίλη. Αφορμή, οι δυο μουσικές παραστάσεις που παρουσιάζει την Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με τίτλο «Σμυρνέικο Μινόρε», για τις οποίες, όπως ανακοινώθηκε στην εκπομπή, τα εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί.

Γι’ αυτό το λόγο προστέθηκε άλλη μια συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Μαρτίου στο «Παλλάς». Μαζί με την Γλυκερία, στο studio παραβρέθηκαν ο Στέλιος Φωτιάδης, ο οποίος επιμελήθηκε μουσικά τις παραστάσεις αυτές και ο γνωστός δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός Στέλιος Ελληνιάδης.

Έπαιξε ένα μικρό τμήμα της ορχήστρας που εμφανίζεται στις παραστάσεις με τους μουσικούς Έφη Ζαϊτίδου (κανονάκι), Ζήση Σκλαβουνάκη (βιολί), Αποστόλη Μαλλιά (πνευστά), Αλέξανδρο Καψοκαβάδη (λάφτα), Κωνσταντίνο Φωτιάδη (κιθάρα), Πέτρο Πελέλη (κρουστά) και χόρεψε το χορευτικό του Συλλόγου Μικρασιατών Ελευσίνας υπό τη διεύθυνση της Μαρίας Βαλαβάνη.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Γεωργιουδάκης, φωτογραφίες: Λευτέρης Σαμοθράκης.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!