Η Γιουβέντους γίνεται τηλεοπτική σειρά...!

Πραγματικές ιστορίες του μεγάλου ιταλικού ποδοσφαιρικού συλλόγου, έρχονται στο φως πολύ σύντομα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Λίγο μετά του Αγίου Βαλεντίου – δίολου τυχαίο – στις 16 του Φλεβάρη το Netflix θα δώσει στους συνδρομητές του τα πρώτα επεισόδια της σειράς Πρώτη Ομάδα: Γιουβέντους.


Κατά πολλούς πρόκειται για μία σειρά – ντοκιμαντέρ που έρχεται να αποκαλύψει γνωστές και άγνωστες πτυχές του μεγάλου ιταλικού συλλόγου.

Όπως έχει γίνει γνωστό επίσημα από το Netflix, το ίδιο, έχει παρακολουθήσει από κοντά την καθημερινότητα του συλλόγου, έχει κάτσει δίπλα σε παίκτες και χαρακτήρες κλειδιά της ομάδας εντός και εκτός αγωνιστικής δράσης και έχει καταγράψει στιγμές «φωτιά» που περιμένουμε πώς και πώς.

Είτε είσαι φίλαθλος ή όχι της Juventus αυτό το εγχείρημα προκαλεί ενδιαφέρον και σίγουρα θα κεντρίσει όλο τον κόσμο που αγαπά και παρακολουθεί γενικά το σπορ!

Fans και υποστηρικτές παγκοσμίως θα έχουν πρόσβαση σε κρυφές πτυχές της ομάδας και θα αισθανθούν πιο κοντά από ποτέ όχι μόνο στον όμιλο που κέρδισε έξι τίτλους πρωταθλήματος στην σειρά, αλλά και σε μερικούς από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές. Θρύλοι όπως Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, παικταράδες όπως ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι, ο Τζόρτζιο Κιελίνι, ο Ντούγκλας Κόστα, ο Γκονζαλο Ιγκουαίν, ο Κλαούντιο Μαρκίσιο, ο Μίραλεμ Πιάντιτς, ο Ντανιέλ Ρουγκάνι, ο αρχηγός Τζιανλουίτζι Μπουφόν και ο προπονητής Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα έχουν κεντρικό ρόλο σε όλη τη σειρά...

Αναμένουμε λοιπόν!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!