Γιώργος Ζαμπέτας jr & Γιώργος Ζαμπέτας στο Δεύτερο Πρόγραμμα

Ο εγγονός Γιώργος Ζαμπέτας με τα δικά του τραγούδια αλλά και σπάνιες στιγμές του παππού του στην εκπομπή του Γιάννη Τζουανόπουλου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Γιώργος Ζαμπέτας jr  φιλοξενείται από τον Γιάννη Τζουανόπουλο στην εκπομπή του «Το Λαϊκό τραγούδι» που μεταδίδεται από το Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας 103,7 κάθε Παρασκευή 12-2 το βράδυ.

Παράλληλα η εκπομπή μεταδίδεται και 3-5 το ξημέρωμα Παρασκευή προς Σάββατο και την επομένη Σάββατο προς Κυριακή την ίδια ώρα από τη Φωνή της Ελλάδας μέσα από την πλατφόρμα που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.

Γιώργος Ζαμπέτας jr & Γιώργος Ζαμπέτας


Ο νεαρός Γιώργος, γιός του Μιχάλη Ζαμπέτα και της Ελένης Νταράλα, είναι μπουζουξής, συνθέτης και στιχουργός. Κουβαλάει μια βαριά κληρονομιά και πάνω σε μελωδίες του μεγάλου Γιώργου Ζαμπέτα έχει γράψει στίχους δημιουργώντας νέα τραγούδια που συνδέουν το χτες με το σήμερα και τον ίδιο με τη ρίζα του.

Στο δίσκο που προέκυψε τραγουδούν μαζί με το Γιώργο Ζαμπέτα Jr και οι Γιώργος Σαρρής, Γιάννης Ζουγανέλης, Γεράσιμος Ανδρεάτος.

Παράλληλα στην εκπομπή θα ακουστούν μοναδικά ντοκουμέντα του παππού Γιώργου Ζαμπέτα μέσα από το πολύτιμο προσωπικό αρχείο του Γιάννη Τζουανόπουλου. Ανεπανάληπτες ιστορίες και αφηγήσεις του από την τελευταία του συνέντευξη -ο Ζαμπέτας βρισκόταν με βεβαρημένη υγεία και κυκλοφορούσε με σωληνάκια για να μπορεί να αναπνέει σωστά- καθώς και το τελευταίο τραγούδι.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!