Γιώργος Νταλάρας: «Η μουσική είναι υψηλή τέχνη & καταργεί τα σύνορα»

(ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Μια αμιγώς μουσική συζήτηση του Γιώργου Νταλάρα με τους Αλέξη Βάκη και Θανάση Λαζαρίδη.
Γιώργος Νταλάρας: «Η μουσική είναι υψηλή τέχνη & καταργεί τα σύνορα» Φωτογραφία: Χρήστος Θωμαΐδης
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Ο Γιώργος Νταλάρας «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 fm»


Με αφορμή την εμφάνισή του την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στο Φεστιβάλ του Σπούτνικ στο Άλσος Στρατού στο Γουδή, το απόγευμα της Τρίτης 2 Οκτωβρίου ο Γιώργος Νταλάρας παραβρέθηκε για δυο ώρες στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» στους 105,5 fm, καλεσμένος του Αλέξη Βάκη και του Θανάση Λαζαρίδη.
2.Dalaras vakis Kokkino
Φωτογραφία: Παντελής Νταβανέλος

Η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση επικεντρώθηκε σε μουσικά θέματα (αναφορές σε παλιούς μουσικούς και τραγούδια, το θέμα της Α.Ε.Π.Ι. κλπ) και διανθίστηκε με πολλά καινούργια τραγούδια από δίσκους που κυκλοφόρησαν τα τελευταία χρόνια, όπως τα «Θαλασσινά παλάτια» του Βαγγέλη Κορακάκη και η «Αμίλητη ιστορία» της Ελένης Αρβελέρ και του Νίκου Πλάτανου, που εκδόθηκαν από το Ogdoo Music Group, τραγούδια του Γιώργου Τσιριγώτη, του Παντελή Κυραμαργιού, του Πασχάλη Τόνιου, του Βασίλη Φλώρου, του Ανδρέα Κατσιγιάννη και του Νίκου Πλατύραχου, αλλά και με παλαιότερες στιγμές από την 52χρονη διαδρομή του Γιώργου Νταλάρα.

Στο video μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την εκπομπή, εκτός από «Το δέντρο» του Παντελή Κυραμαργιού, που αφαιρέθηκε για τεχνικούς λόγους.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!