Γιώργη Χριστοδούλου, θα πεις κι ένα τραγούδι;

(VIDEO) Στο δέκατο τρίτο επεισόδιο του «Θα πεις κι ένα τραγούδι;» (που μόνο γρουσούζικο δεν το λες) υπάρχει και μια έκπληξη!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η συγκεκριμένη εκπομπή (η δέκατη τρίτη της σειράς) έχει μια ξεχωριστή αφετηρία. Δεν θα σας την (περι)γράψω, όμως, με την ελπίδα ότι θα σας κινήσω το ενδιαφέρον να την παρακολουθήσετε, μιας και το περιστατικό αυτό αναφέρεται στη διάρκειά της.

Καλεσμένος, όπως διαβάζετε και στον τίτλο του παρόντος, ο Γιώργης Χριστοδούλου, καλλιτέχνης που εκτιμώ βαθιά για τη γενικότερη στάση και προσέγγισή του στο τραγούδι και γενικότερα. Βασικό χαρακτηριστικό του η υψηλή αισθητική και η ευγένεια σε καθετί που καταπιάνεται.

Παράλληλα, στο δέκατο τρίτο επεισόδιο του «Θα πεις κι ένα τραγούδι;» (που μόνο γρουσούζικο δεν το λες) υπάρχει και μια έκπληξη, που επίσης δεν θα σας αναφέρω μήπως και οξύνω την περιέργειά σας.

Εσείς, δεν έχετε παρά να δείτε το βίντεο και να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο youtube καθώς, στη δεύτερη σαιζόν μας που μόλις ξεκίνησε, ετοιμάζουμε περισσότερες εκπλήξεις για εσάς.

Καλή αντάμωση, λοιπόν.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!