Γιατί ο Χάρρυ Κλυνν είπε τον Αντώνη Σρόιτερ «σκ@@όψυχο»

Η απάντηση του Χάρρυ Κλυνν στην οργισμένη ανάρτηση του άνκορμαν του Alpha, Αντώνη Σρόιτερ.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
06/09/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Η αρνητική εξέλιξη για τον Alpha στο πεδίο των τηλεοπτικών αδειών έχει και μοιραίες παρενέργειες. Ο άνκορμαν του καναλιού Αντώνης Σρόιτερ ανέβασε σε λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ανάρτηση που ακολουθεί:

«Σου φταίνε όλοι και όλα, για τα χάλια της δικής σου ζωής. Πάντα ευθύνονται οι άλλοι, εσύ δεν φταις σε τίποτα. Χαίρεσαι για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάποιος, γιατί έτσι πιστεύεις ότι παίρνει γεύση, από τη δική σου μιζέρια. Είσαι ο γνωστός σε όλους, Έλληνας "σκατόψυχος". Κομμάτι αυτής της κοινωνίας, ευτυχώς μικρό. Ο άλλος λοιπόν, μπορεί να ξεπέρασε το πρόβλημα του, μπορεί και όχι. Εσύ πάλι, πάντα "σκατόψυχος" θα είσαι. Και την μιζέρια σου δεν θα την ξεπεράσεις ποτέ. Γιατί δεν έχεις μάθει να παλεύεις για το δικό σου καλό, αλλά για το κακό των άλλων. Περαστικά και κάτσε να βλέπεις, γιατί τα καλά τώρα αρχίζουν...».

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Χάρρυ Κλυνν ο οποίος με τη σειρά του απάντησε-ποστάρισε ως εξής:

«Καλά τα λες φίλε Αντώνη Σρόιτερ στον Έλληνα "σκατόψυχο" που "χαίρεται για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάποιος γιατί έτσι πιστεύει ότι παίρνει γεύση, από τη δίκη του μιζέρια" αλλά στο τέλος που απειλείς, "περαστικά και κάτσε να βλέπεις, γιατί τα καλά τώρα αρχίζουν..." γίνεσαι κι εσύ ένα μ’ εκείνον… Σκατόψυχος!».
pgoth

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!