Εορταστική «Αυλή των Χρωμάτων»

(PHOTOS) Στο μουσικό μέρος Βαγγέλης Κορακάκης, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Ηρώ Σαΐα, Ντένια Κουρούση, Σταυρούλα Μανωλοπούλου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Η Αυλή των Χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου έχει γιορτινή διάθεση και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον καινούργιο χρόνο με υπέροχα τραγούδια και καλή παρέα!

Καλεσμένες τα δυναμικά κορίτσια, τα οποία καλύπτουν το αθλητικό ρεπορτάζ στην ΕΡΤ, η Έλενα Μπουζαλά, η Μαρία Παπαδοπούλου, η Αμαλία Κεχαγιόγλου, η Γεωργία Παναγιωτοπούλου, η Ζελίνα Γκάμαρη και η Βίκυ Σπύρου. Από την παρέα δεν θα μπορούσε να λείπει και ο διευθυντής Αθλητικής Ενημέρωσης Γιώργος Λυκουρόπουλος, ο οποίος επισήμανε τον σπουδαίο ρόλο της ΕΡΤ στη δημοσιογραφική κάλυψη των μεγάλων αθλητικών γεγονότων τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις.

Στο πρώτο μουσικό μέρος της εκπομπής, ο Θοδωρής Παπαδόπουλος με τη Ντένια Κουρούση παίζουν και τραγουδούν παλαιότερες επιτυχίες του Θοδωρή Παπαδόπουλου, αλλά και τραγούδια του κορυφαίου του Άκη Πάνου. Η Ντένια Κουρούση με τη γνήσια λαϊκή της φωνή σκορπάει κέφι με αγαπημένα τραγούδια του Μανώλη Χιώτη και χασαποσέρβικα που δεν λείπουν από κανένα ελληνικό γλέντι.

Παίζουν οι μουσικοί: Αλέκος Γλυκιώτης (μπουζούκι), Ηλίας Μαυρίκης (κιθάρα), Γιάννης Σαργιαννίδης (πιάνο - ακορντεόν), Βαγγέλης Παπαστάμου (κρουστά), Άγης Παπαπαναγιώτου (κοντραμπάσο).
DSC 5435 SMALL
Στο δεύτερο μουσικό μέρος, η Ηρώ Σαΐα. Η ατμοσφαιρική τραγουδίστρια παρουσιάζει εκτός των άλλων και τα νέα της τραγούδια. Πρώτο απ’ όλα το «Κι εγώ η θάλασσά σου», το οποίο έχει ξεκινήσει την επιτυχημένη πορεία του από το καλοκαίρι, αλλά και το «Παραδώσου», το οποίο μόλις κυκλοφόρησε σε σύνθεση του Νεοκλή Νεοφυτίδη. Η γόνιμη συνεργασία των δύο καλλιτεχνών έχει πηγή έμπνευσης τους γνώριμους παραδοσιακούς σκοπούς, μέσα από μια σύγχρονη και φρέσκια ματιά.

Αξιοσημείωτη ήταν και η ερμηνεία από την Ηρώ του τραγουδιού «Send in the Clowns» του Stephen Sondheim, που μας ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, επισημαίνοντάς μας ότι οι φωνητικές δυνατότητες και το ρεπερτόριό της δεν γνωρίζουν σύνορα.

Παίζουν οι μουσικοί: Νεοκλής Νεοφυτίδης (πιάνο), Παντελής Ντζιάλας (κιθάρες), Αντώνης Τζίκας (κοντραμπάσο), Σοφία Κακουλίδου (νταούλι), Γρηγόρης Βασίλας (μπουζούκι).
DSC 5501 SMALL
Τέλος, στο τρίτο μουσικό μέρος της εκπομπής, ο αγαπημένος συνθέτης, στιχουργός και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού, Βαγγέλης Κορακάκης, μαζί με τη Σταυρούλα Μανωλοπούλου ερμηνεύουν όλες τις μεγάλες του επιτυχίες: «Πρώτο Φθινόπωρο», «Μάνα που ζω», «Στη σκέψη της τρελής», «Το ποτηράκι της καρδιάς» κ.ά. Ο Βαγγέλης Κορακάκης και η ορχήστρα του μας ταξίδεψε με τις γλυκιές πενιές του.

Παίζουν οι μουσικοί: Άγης Παπαπαναγιώτου (κιθάρα), Γιάννης Καλαφατέλης (ακορντεόν), Παναγιώτης Τσίτσικας (κοντραμπάσο).

Συμμετέχουν χορευτές από το «Ελληνικό Κέντρο Ζεϊμπέκικου», το «Κέντρο Χορού Πολυμήλη» και τη «Σχολή Χορού Αμάγαλμα».
anoigma SMALL
Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης
Παρουσίαση - αρχισυνταξία: Αθηνά Καμπάκογλου
Διεύθυνση παραγωγής: Θοδωρής Χατζηπαναγιώτης
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Κώστας Λίγδας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Λαζαρίδης
Μουσική σήματος: Στέφανος Κορκολής
Σκηνογραφία: Ελένη Νανοπούλου
Διακόσμηση: Βαγγέλης Μπουλάς
Φωτογραφίες: Μάχη Παπαγεωργίου

ΕΡΤ2 – Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018, στις 21:00
DSC 5543 SMALL

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!