Άνω - κάτω το πρόγραμμα του Ant1 λόγω Ράδιο Αρβύλα

Πότε κάνουν πρεμιέρα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Από τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, ο Αντώνης Κανάκης, που επέστρεψε «σπίτι» του, όπως ανέφερε η ανακοίνωση του ΑΝΤ1, θα βγαίνει μαζί με την παρέα του 5 ημέρες την εβδομάδα, καθημερινά στις 20:00, με το «Ράδιο αρβύλα» από τη Δευτέρα έως την Πέμπτη αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και τις Παρασκευές, επίσης στις 20:00, με το «Βινύλιο», το οποίο θα έχει διευρυμένη διάρκεια, έως περίπου τις 21:30.

Το «Βινύλιο» θα κάνει πρεμιέρα την ίδια εβδομάδα με τη σατιρική εκπομπή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο έχει διάρκεια 1 συν 1 χρόνο, με οψιόν ανανέωσης και από τις δύο πλευρές.

Η έλευση των «Ράδιο αρβύλα» αλλάζει τον προγραμματισμό του ΑΝΤ1. Το πιθανότερο σενάριο είναι το μαγειρικό ριάλιτι «Game of chefs» να παραμένει στη ζώνη των 21:00, αμέσως μετά το «Ράδιο αρβύλα».

Ο ΑΝΤ1 έχει ζητήσει επίσπευση της παραγωγής της «Φάρμας» που θα ξεκινήσει γυρίσματα στις αρχές Νοεμβρίου, καθώς στόχος του ΑΝΤ1 είναι να το βγάλει καθημερινά στον αέρα από τα μέσα Δεκεμβρίου. 

Οσο για τον «Ηλιο» θα μεταφερθεί στην απογευματινή ζώνη πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Μέχρι το τέλος του μήνα έρχεται και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», που θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή, ενώ ξεκινούν σύντομα και τα γυρίσματα για το «Celebrity Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Παράλληλα, ξεκινά η παραγωγή τού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», με προοπτική να ενταχθεί στο πρόγραμμα κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!