Ανδρεάτος & Λάλεζας παίζουν & τραγουδούν live στο ραδιόφωνο

(ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛH ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Γεράσιμος Ανδρεάτος και Παναγιώτης Λάλεζας με λαϊκά και δημοτικά, στην εκπομπή του Γιάννη Σκουλετάκη στον Real fm.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Γεράσιμος Ανδρεάτος & Παναγιώτης Λάλεζας στον Real fm


Καλεσμένοι του Γιάννη Σκουλετάκη στην εκπομπή του «Το ελληνικό τραγούδι στο αληθινό ραδιόφωνο» στον Real fm 97,8, ήταν στις 30 Σεπτεμβρίου ο Γεράσιμος Ανδρεάτος με τον Παναγιώτη Λάλεζα, με κύρια αφορμή τη συνεργασία τους για σειρά εμφανίσεων στα «Εννέα Όγδοα 9/8» στο Θησείο (επί της οδού Πειραιώς και Ασωμάτων), που ξεκινά στις 14 Οκτωβρίου.

Eκτός από την ενδιαφέρουσα, εφ’ όλης της ύλης κουβέντα που είχαν με τον Γιάννη Σκουλετάκη, οι δυο ερμηνευτές τραγούδησαν ζωντανά με τη συνοδεία των μουσικών: Νίκος Καινούργιος (κιθάρα), Μάνος Καλπάκης (μπουζούκι), Αλέξανδρος Καμπουράκης (ακορντεόν) και Θοδωρής Τασούλας (κλαρίνο). Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος έπαιξε τζουρά και ο Παναγιώτης Λάλεζας (λαούτο). Kι αν δεν απατώμαι ήταν μια από τις ελάχιστες φορές, τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια, που ακούστηκαν σε ένα ραδιόφωνο μεγάλης εμβέλειας, δημοτικά τραγούδια με ζωντανή ορχήστρα.

Αξίζει να αναφέρουμε για την ιστορία, πως ο Γιάννης Σκουλετάκης είχε τον ραδιοφωνικό σταθμό «Βερόνικα 97,8», από τα «σπλάχνα» του οποίου γεννήθηκε ο «Real fm 97,8», ενώ αυτή την εποχή παρουσιάζει τη δική του εκπομπή στον «Real fm», κάθε Σάββατο από τις 10 μέχρι τις 12 το βράδυ, παρουσιάζοντας στιγμές και σημαντικά πρόσωπα του ελληνικού τραγουδιού...

Στο video μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την εκπομπή.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!