Αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή με τον Νικήτα Βοστάνη

(ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Ένα ξεχωριστό ραδιοφωνικό αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή από τον Νικήτα Βοστάνη και την ορχήστρα του.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή


Μεγάλη αποδοχή, ιδιαίτερα στους Έλληνες του εξωτερικού - όπως φάνηκε από τα μηνύματα που άφησαν οι ακροατές - είχε η εκπομπή του Γιάννη Σκουλετάκη με κύριο καλεσμένο το συνθέτη Νικήτα Βοστάνη, που μεταδόθηκε το Σάββατο 3 Οκτωβρίου από τη συχνότητα του Real fm.

Η εκπομπή πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη μουσική παράσταση του Νικήτα Βοστάνη «Χρυσή κλωστή και βελονιά», που θα γίνει την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στο χώρο εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου «Ιανός». Παρουσιάστηκε μια επιλογή από τα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή, αλλά και κάποια από τα ξεχωριστά τραγούδια του Βοστάνη.

Έπαιξαν και τραγούδησαν:


Έπαιξαν οι μουσικοί: Νικήτας Βοστάνης (φλάουτο), Απόστολος Βαλσαμάς - Βαγγέλης Δαλέζιος (μπουζούκια), Νικόλας Βοστάνης (κιθάρα), Θάνος Μπένος (ακορντεόν), Κώστας Καλατζής (κρουστά). Τραγούδησαν οι Γιώργος Ρήγας, Ιουλία Καραπατάκη, Ηλίας Μαρούδας και Κατερίνα Ευγενικού.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής παρενέβη τηλεφωνικά η σύζυγος του Σταύρου Κουγιουμτζή Αιμιλία, καθώς και η Ελένη Δήμου, με αφορμή τις εμφανίσεις της στο «Ρυθμός stage» στις 3 και 10 Οκτωβρίου.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την εκπομπή.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!