«20 χρόνια Δημήτρης Μπάσης» στην ΕΡΤ1

Μαγνητοσκοπημένη συναυλία από την Τεχνόπολη τον Ιούνιο του 2017.
«20 χρόνια Δημήτρης Μπάσης» στην ΕΡΤ1 Φωτογραφία: NDP Photo Agency
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
19/12/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Δημήτρης Μπάσης υποδέχθηκε για πρώτη φορά το κοινό στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, τον Ιούνιο του 2017, για να γιορτάσει μαζί του αλλά και με εκλεκτούς καλεσμένους - φίλους τη συμπλήρωση των 20 χρόνων στη δισκογραφία.

Ο Δημήτρης Μπάσης, ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, με πάθος και αυθεντικότητα, από τους σημαντικότερους της γενιάς του, βρίσκεται στην πιο ώριμη περίοδο της καλλιτεχνικής του πορείας.

Συμπληρώνοντας είκοσι χρόνια σημαντικής παρουσίας στα μουσικά δρώμενα, έδωσε μια μοναδική συναυλία - γιορτή με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών!

Σε μια τέτοια επετειακή βραδιά, δεν θα μπορούσαν να λείψουν αγαπημένοι φίλοι του Δημήτρη, με τους οποίους έχει συνεργαστεί και τους ενώνουν ιδιαίτερες μουσικές συναντήσεις, είτε δισκογραφικές, είτε ζωντανών εμφανίσεων.

Τη σκηνή της Τεχνόπολης μοιράζεται ο Δημήτρης Μπάσης με τους εξής εκλεκτούς καλεσμένους (με αλφαβητική σειρά): Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Ζουγανέλης, Ανδρέας Κατσιγιάννης, Γιάννης Κότσιρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Θάνος Μικρούτσικος, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Νταλάρας και Μίλτος Πασχαλίδης.

ΕΡΤ1
Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018, στις 22:00

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!