Χάκερς επιτέθηκαν στην online συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου

«Κάποιοι άνθρωποι είναι πολύ απελπισμένοι» λέει ο ίδιος
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο τραγουδοποιός Θανάσης Παπακωνσταντίνου επιχείρησε να δώσει μια online συναυλία το Σάββατο το βράδυ, την οποία θα μπορούσαν οι θαυμαστές του να παρακολουθήσουν μέσω της πλατφόρμας estage.gr, έναντι 5 ευρώ.

Όσοι όμως άφησαν για την τελευταία στιγμή την αγορά του διαδικτυακού εισιτηρίου είδαν γραμμένη στην οθόνη τους την λέξη «εξαντλημένη», κάτι εξαιρετικά περίεργο για μια online συναυλία.

Αλλά και όσοι είχαν αγοράσει εγκαίρως τα εισιτήριά τους χρειάστηκε να περιμένουν περισσότερο από δύο ώρες μέχρι να ξεκινήσει τελικά η ζωντανή μετάδοση! 

Απαντώντας στα εκατοντάδες μηνύματα διαμαρτυρίας οι υπεύθυνοι ενημέρωσαν πώς η ιστοσελίδα έπεσε θύμα κακόβουλης επίθεσης γεγονός που οδήγησε στην μεγάλη αυτή καθυστέρηση.

Γύρω στις 11 το βράδυ μάλιστα κυκλοφόρησε στα social media μία βιντεοσκοπημένη δήλωση του ίδιου του Θανάση Παπακωνσταντίνου ο οποίος, ζητούσε συγγνώμη από το κοινό για την αναμονή και ενημέρωνε πως η συναυλία θα επαναληφθεί και την Κυριακή έτσι ώστε να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν τα κατάφεραν χθες. «Δεν ευθυνόμαστε εμείς για όλο αυτό. Μάς ενημέρωσαν πως η πλατφόρμα έπεσε θύμα κακόβουλης επίθεσης. Αν συμβαίνει όντως αυτό κάποιοι άνθρωποι είναι πολύ απελπισμένοι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!