Βιάστηκαν να πεθάνουν τον Στάθη Ψάλτη

Η οργισμένη απάντηση της οικογένειάς του Στάθη Ψάλτη, ο οποίος δίνει τη μάχη του για τη ζωή στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την ώρα που ο Στάθης Ψάλτης, δίνει τη μάχη του για τη ζωή στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας κάποιοι βιάστηκαν να τον πεθάνουν. Τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο προκάλεσαν την οργή και την αντίδραση της οικογένειάς του.

Με ανακοίνωσή της στο λογαριασμό της στο Facebook, η φίλη του ηθοποιού και της οικογένειας του, Μαίρη Βιντιάδου, αναφέρει εκ μέρους τους: «Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε σήμερα, πως κάποιοι βιάστηκαν να πεθάνουν τον Στάθη. Έσπευσαν μάλιστα να στολίσουν με δακρύβρεχτους τίτλους την είδηση και να την αναρτήσουν στα sites, προκαλώντας αναστάτωση στον κόσμο, στους φίλους και στους συναδέλφους του Στάθη. Θεωρούμε υποχρέωσή μας λοιπόν, ως οικογένεια, να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και να ενημερώσουμε όλους σας πως ο Στάθης μας είναι κάθε μέρα και καλύτερα. Χάρη στην μαχητικότητα του και την στήριξη των γιατρών, η υγεία του βελτιώνεται. Το καλύτερο φάρμακο βέβαια για εκείνον είναι το χιούμορ, το οποίο διατηρεί από την πρώτη μέρα που μπήκε στο νοσοκομείο και η αγάπη της οικογένειας και των στενών του φίλων που βρίσκονται στο πλευρό του. Ευχαριστούμε τους δημοσιογράφους που επικοινώνησαν μαζί μας πριν αναπαράγουν τη μακάβρια είδηση και ενημερώνουμε όσους έσπευσαν να κατεβάσουν «πρόωρα αυλαία» στη ζωή του αγαπημένου μας ηθοποιού, πως τέτοιες στιγμές, απαιτούν υπευθυνότητα και σοβαρότητα από όλους».

Σε ανάλογο κλίμα και η ανάρτηση της Καίτης Φίνου: «Ο Στάθης ζει. Οι δημοσιογράφοι ας σεβαστούν τον αγώνα του και να μην πουν τίποτα στην τηλεόραση γιατί παρακολουθεί. Ούτε διάψευση, σας παρακαλώ δίνει μάχη για την ζωή του».
vintiad.jpg

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!