To σπίτι που μεγάλωσε ο McCartney πουλήθηκε σε μυστηριώδη αγοραστή!

Το σπίτι που βρίσκεται στην οδό Western Avenue 72, στο Liverpool, ήταν το «πρώτο σπίτι που θυμάται» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
04/03/2015

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Δέσποινα Ψυλλάκη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Paul McCartney, καθώς είχε «αλλάξει» αρκετά κατά τη διάρκεια των παιδικών του χρόνων. Εκεί μετακόμισαν οι γονείς του Jim και Mary το 1947 και έμειναν 6 χρόνια.

Το σπίτι αυτό, πουλήθηκε σε δημοπρασία την περασμένη εβδομάδα αντί 150.000 λιρών Αγγλίας, ξεπερνώντας κατά 50.000 λίρες την αρχική πρόβλεψη. Ο αγοραστής είναι Βρετανός και κρατά την ταυτότητά του μυστική, ενώ ο manager της «Property Auctions» που διενήργησε τη δημοπρασία αρκέστηκε να δηλώσει ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι που πούλησαν ένα τόσο σημαντικό σπίτι στην ιστορία του Liverpool.

Το ενδιαφέρον για τα παλιά σπίτια των Beatles ξεκίνησε το 2013 όταν πουλήθηκε το σπίτι που έμενε ο John Lennon όταν ήταν μικρός αντί 480.000 λιρών και συνεχίστηκε με το σπίτι του George Harrison που πουλήθηκε πέρσι αντί 156.000 λιρών.

Λέτε τα σπίτια αυτά να αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τα Σκαθάρια και τα παιδιά που θα μείνουν μέσα σε αυτά μεγαλώνοντας να αναδειχθούν σε μουσικά ταλέντα; Η ιστορία θα δείξει…
img
Bathroom
81631 ALL150017 IMG 00
Πηγή: The Guardian

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!