Τα Τρίκαλα πρωτοτυπούν και πάλι, μουσικά!

Έρχονται τα λεωφορεία χωρίς οδηγό, αλλά με ονόματα Ελλήνων καλλιτεχνών!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Είναι μια πανέμορφη πόλη και ο τόπος καταγωγής σημαντικών Ελλήνων δημιουργών και τραγουδιστών. Μετά τη «μουσική διάβαση» και την Πλατεία Δημήτρη Μητροπάνου, στα Τρίκαλα έρχονται τώρα τα λεωφορεία χωρίς οδηγό, σε πρώτη εφαρμογή στην Ελλάδα και μάλιστα ονομασμένα από σημαντικούς Έλληνες δημιουργούς και τραγουδιστές.

Τα λεωφορεία, βάση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, θα φέρουν τα ονόματα των Δημήτρη Μητροπάνου, Βασίλη Τσιτσάνη, Απόστολου Καλδάρα, Κώστα Βίρβου, Γιώργου Σαμολαδά & Χρήστου Κολοκοτρώνη, καλλιτεχνών με Τρικαλινή καταγωγή.
TRIKALA LEOFOREIO 2
Τα λεωφορεία χωρίς οδηγό θα κάνουν συγκεκριμένο δρομολόγιο στο κέντρο της πόλης, ξεκινώντας τις επόμενες μέρες και είναι μια πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων και της e-trikala. Το ίδιο πρόγραμμα τίθεται σε εφαρμογή σε κάποιες ακόμα ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και το γεγονός θα καλύψουν μεγάλα ξένα κανάλια. Στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων έχουν ήδη οριοθετηθεί συγκεκριμένα σημεία απ’ όπου θα περνούν τα λεωφορεία.

Παράλληλα, στα Τρίκαλα ετοιμάζεται το Μουσείο Τσιτσάνη, το οποίο μεταφέρθηκε στην είσοδο της πόλης, στις παλιές φυλακές. Το μουσείο αναμένεται να είναι έτοιμο εντός του 2015.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!