Tα συγκλονιστικά μηνύματα των δύο συζύγων του πιλότου

Η πρώην και η νυν σύντροφος αποχαιρετούν με συγκινητικό τρόπο τον χειριστή του μοιραίου ελικοπτέρου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο πιλότος Νίκος Καρυστινός έχασε τη ζωή του την Τρίτη 20 Αυγούστου μαζί με άλλους δύο επιβάτες από τη Ρωσία, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή της Πούντας του Πόρου, απέναντι από τον Γαλατά, λίγες στιγμές μετά την απογείωσή του αφού ακούμπησε σε καλώδια της ΔΕΗ.

Την Τετάρτη η κόρη του τον αποχαιρέτισε μέσω ανάρτησης στο Facebook γράφοντας:  «Σήμερα ξημερώνει η πιο εφιαλτική μέρα της ζωής μου... Μπαμπά μου εσύ που ήσουν το στήριγμα μου πάντα αποφάσισες να πετάξεις ψηλά… Δεν σου άξιζε πατέρα μου τόσο σύντομο τέλος. Θα σε αγαπάω και θα είμαι υπερήφανη πάντα που ήσουν πατέρας μου. Η πιο τυχερή κόρη στο κόσμο… Λυπάμαι τόσο μπαμπάκα μου. Καλό σου ταξίδι…».

Τη μοναχοκόρη του πιλότου ακολούθησε η σύζυγός του: «Ο Άγγελος μου, ο φίλος μου, ο σύζυγος μου δεν θα με ξαναπάρει στην αγκαλιά του…. ένας Άνθρωπος ένας Άνδρας σπάνιος που υπήρξα τυχερή να τον βρω αλλά τόσο άτυχη να τον χάσω τόσο γρήγορα….».
poros
Με ανάλογο τρόπο, είπε το δικό της αντίο και η πρώην σύζυγος του Έλληνα χειριστή στο Facebook:  «Δεν έχει τέλος ο πόνος, σε θυμάμαι νεαρό με το αγαπημένο σου μπολντορ, το 900, σε χαρές, σε λύπες, σε ταξίδια, στιγμές, στιγμές, μιας ζωής τόσων χρόνων. Δεν υπάρχουν λόγια, μόνο σε αποχαιρετώ με αγάπη. Ήσουν καλός άνθρωπος για όλους μας. Άξιζες και είναι άδικο. 7 χιλιάδες ώρες πτήσης στην Πολεμική Αεροπορία με αεροπλάνα και ελικόπτερα, η ζωή σου όλη. Ήσουν και θα είσαι ο καλύτερος πατέρας, τα παιδιά μας ήταν και είναι υπερήφανα που είσαι πατέρας τους, Άδικα χάθηκες στους ουρανούς που πάντα λάτρευες. Η ευχή σου να ακολουθεί τα παιδιά μας πάντα, έκανες τόσα όνειρα για αυτά, αλλά η μοίρα σου άλλα έγραψε. Καλό ταξίδι, καλό παράδεισο, γιατί εκεί που θα πας δεν θα ξεχαστείς. Τα παιδιά και τα μικρά τους είναι η συνέχειά σου. Καλό ταξίδι Νίκο μου».
poros2
Στη συνέχεια του αφιέρωσε το τραγούδι του Αλέκου Χρυσοβέργη και του Σπύρου Γιατρά με το Νότη Σφακιανάκη, «Ο Αετός», υπογραμμίζοντας: «Αφιερωμένο στον Αετό, στον πατέρα των παιδιών μου… τον κυβερνήτη του ελικοπτέρου που έχασε τη ζωή του σήμερα 20/08/2019… Καλό Παράδεισο!!!»

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!