Τα μηνύματα των καλλιτεχνών για την τραγωδία στο Παρίσι

(ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ) Σύσσωμη η οικογένεια των καλλιτεχνών στέλνει μηνύματα συμπαράστασης, αλληλεγγύης και αντίδρασης κατά του μίσους.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
16/11/2015

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Σταύρος Βεργίδης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Απ όλα τα μήκη και πλάτη της γης, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο οι καλλιτέχνες εκφράζουν με το δικό τους τρόπο τα συναισθήματα και τις σκέψεις για τα τραγικά γεγονότα του Παρισιού που αλλάζουν τη ζωή μας.

Πρώτοι και καλύτεροι οι U2 που ακύρωσαν τις δύο προγραμματισμένες συναυλίες στο Παρίσι, αλλά δεν έφυγαν από τη γαλλική πρωτεύουσα. Και την ίδια ώρα όλα τα μέλη της μπάντας επισκέφτηκαν το μνημείο που έχει δημιουργηθεί από τα λουλούδια και τα σημειώματα θλίψης έξω από την αίθουσα συναυλιών Μπατακλάν για να τιμήσουν μαζί με χιλιάδες άλλους ανθρώπους την μνήμη των θυμάτων.
u2 paris tease 03 151122 3ccdc5274bf0a9e2c771f017d92b62d5.today inline large
Η Madonna που λίγες ώρες μετά την τραγωδία στο Παρίσι, έδινε συναυλία στην Στοκχόλμη, δε μπόρεσε να μην αναφερθεί στο θλιβερό γεγονός: «Ήταν πολύ δύσκολο να κάνω αυτό το σόου και να είμαι εδώ πάνω, να χορεύω και να τραγουδάω όταν ο κόσμος θρηνεί τους νεκρούς του. Αλλά, το κάνω γιατί αυτό ακριβώς θέλουν να πετύχουν οι άνθρωποι που έκαναν αυτό. Θέλουν να μας κάνουν να σωπάσουμε. Αυτό δεν θα συμβεί. Δεν θα τους αφήσουμε».

Η Madonna ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και τραγούδησε το Like a Prayer

Σπουδαίοι επίσης καλλιτέχνες αλλά και ανερχόμενοι της ροκ σκηνής έστειλαν το δικό τους μήνυμα:

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!