Τα ΜΑΤ στο ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ!

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO) Η «ηρωική» έξοδος των φοιτητών με χορούς τραγούδια, βιολιά, κιθάρες, ζουρνάδες και νταούλια.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η κατάσταση στο Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής του ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ έχει φθάσει πλέον σε αδιέξοδο καθώς η επικοινωνία ανάμεσα στην Διοίκηση καις το Σύλλογο Σπουδαστών είναι ανύπαρκτη με αποτέλεσμα να χρειάζεται η επέμβαση των ΜΑΤ για να… βρεθεί «λύση» (διάβασε σχετικά ΕΔΩ).

Όπως δηλώνουν τα μέλη του Συλλόγου Σπουδαστών:

«Μετά από έξι εβδομάδες κατάληψης στο Διοικητήριο του ΤΕΙ Ηπείρου, σήμερα 20/12, κατέφθασε Εισαγγελέας και δυο κλούβες ΜΑΤ με σκοπό την απομάκρυνσή μας από το κτίριο. Όπως έχει δηλώσει επανειλημμένως ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κος Ευριπίδης Γλαβάς, πρωταρχικό μέλημα της Διοίκησης είναι η "εύρυθμη και ομαλή λειτουργία του" (μάλλον μόνο των οικονομικών του).

Η Διοίκηση αρνητική και αδιάλλακτη σε όλα, και αντί να επιλύσει τα μείζονος σημασίας προβλήματα που αντιμετωπίζει το Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής, επιλέγει τον ολισθηρό δρόμο της αστυνομικής επέμβασης αποδεικνύοντας γι άλλη μια φορά πόσο φασιστική μπορεί να γίνει.

Ζητούμε έμπρακτα την στήριξη της τοπικής κοινωνίας απέναντι σε ακόμα μία αυταρχική πράξη των Διοικούντων.

Όσο οι φωνές και τα όργανα θα ηχούν, άλλο τόσο θα είμαστε ενάντια σε αυτούς που μας στερούν την πρόσβαση στην παιδεία και τον πολιτισμό!»

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!