Τα μπλουζάκια του Jean Paul Gaultier στη μνήμη της Μελίνας!

Η χαρά της ζωής της Μελίνας πηγή έμπνευσης για τον σχεδιαστή! Κρίμα που δεν ζει η «τιμώμενη» για να μας πει τη γνώμη της!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο σχεδιαστής Jean Paul Gaultier, ο οποίος είχε γνωρίσει τη διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό, αποδέχθηκε την πρόταση του Ιδρύματος που φέρει το όνομά της και σχεδίασε αφιλοκερδώς δύο συλλεκτικά μπλουζάκια σε στιλ μαρινιέρα, όπως εκείνο που φορούσε η Μελίνα στο «Ποτέ την Κυριακή», τα έσοδα από τις πωλήσεις των οποίων θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος.  

Ο διάσημος Γάλλος σχεδιαστής Jean Paul Gaultier επιμελήθηκε δύο συλλεκτικά μπλουζάκια, βασισμένα σε φωτογραφίες της κορυφαίας Ελληνίδας σταρ που είχε ποζάρει στον φακό του Douglas Kirkland και του Bill Yoscary.

Ο Jean Paul Gaultier σχεδίασε μπλουζάκια στη μνήμη της Μελίνας!

Ο ίδιος ο Jean Paul Gaultier έχει δηλώσει για το εγχείρημα: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τη Μελίνα Μερκούρη μέσα στο μαύρο φόρεμά της στο “Ποτέ την Κυριακή”». Ο ίδιος επέλεξε να της αφιερώσει το σήμα κατατεθέν του, τις λευκές και μπλε ρίγες, σε δύο διαφορετικά σχέδια.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος «Μελίνα Μερκούρη», όπου βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς, η Μαρία Ναυπλιώτου και άλλοι σταρ της εγχώριας showbiz.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε και βίντεο με τον Γάλλο φιλέλληνα σχεδιαστή Jean Paul Gaultier να λέει «Με έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό η χαρά της ζωής της Μελίνας»:

Τιμές πώλησης: T-shirt: 60 ευρώ |  Μαρινιέρα: 80 ευρώ

Σημεία πώλησης:


1) Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη Πολυγνώτου 9-11 Πλάκα

2) Πωλητήρια Μουσείο Μπενάκη benakishop.gr

3) Luisa, Σκουφά 15 Κολωνάκι
Jean Paul Gaultier 2
Jean Paul Gaultier 3
Jean Paul Gaultier 4
Jean Paul Gaultier 5
Jean Paul Gaultier 6
Πηγή:  iefimerida.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!