Στο νοσοκομείο βρέθηκε η Μαρίζα Κωχ μετά από ατύχημα

Ράγισε τα πλευρά της
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
05/02/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ατύχημα είχε η Μαρίζα Κωχ και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για επτά μέρες στο νοσοκομείο.

Όπως λέει η ίδια το ατύχημα συνέβη στο σπίτι της αλλά όπως φαίνεται από την ανάρτησή της στο facebook το αντιμετώπισε με χιούμορ.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στις εμφανίσεις της με τη Νένα Βενετσάνου και την παράταση που θα πάρει το πρόγραμμα: 

Δείτε τι έγραψε:

Αγαπημένοι μου,
Αυτή την εικόνα έβλεπα κάθε φορά που άνοιγα τα μάτια μου για επτά ημέρες στο νοσοκομείο που ξαφνικά βρέθηκα. Έβλεπα την κανάτα με το νερό που έμοιαζε με πιγκουίνο και της χαμογελούσα. Αιτία, ένα ατύχημα μέσα στο σπίτι μου, κάτι πολύ συνηθισμένο που έχει συμβεί, δυστυχώς, σε πολλούς ανθρώπους. Ξέγνοιστη, πήγα να καθίσω στην καρέκλα μου και η καρέκλα μου έλειπε από τη θέση της. Είχα άγιο και ράγισαν μόνο τα πλευρά μου. όμως, σε συνδιασμό με τον βήχα της γρίπης οι πόνοι μου ήταν αφόρητοι και εξακολουθούν να είναι. Μια γερόντισα γειτόνισσα μου είπε ότι θα πονάω όλο και πιο λίγο ώσπου να συμπληρωθούν τόσες ημέρες όσα και τα χρόνια μου. Τι κρίμα που δεν είμαι τώρα τριάντα χρονών!
Η καλή μου φίλη, Νένα, κράτησε γερή άμυνα. Πήρε πάνω της τα πιο πολλά τραγούδια του προγράμματός μας και συνεχίσαμε τις παραστάσεις μας. Εσείς, που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και είχε τόση απήχηση το μουσικοθεατρικό μας αναλόγιο, μας δώσατε το θάρρος να προσθέσουμε Σαββατόβραδα και να συνεχίσουμε έως τις 23 Φλεβάρη.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!