Πέθανε ο λαϊκός τραγουδιστής Βαγγέλης Δημητριάδης

Σε ηλικία 74 ετών
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Σε ηλικία 74 ετών έφυγε από τη ζωή ο Καλαμαριώτης, λαϊκός τραγουδιστής Βαγγέλης Δημητριάδης. Την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε ο γιος του Γρηγόρης Δημητριάδης, στη σελίδα του στο facebook:

ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ,ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ....ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ !!!ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Ο GRIX ΚΑΙ Η ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΣΟΥ !!!
02.Vagelis Dimitriadis
Ο Βαγγέλης (Βάγγος) Δημητριάδης γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 1947 (αν και στην ταυτότητά του γράφει 13 Σεπτεμβρίου) στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, από Πόντιους πρόσφυγες γονείς.
03.Vagelis Dimitriadis
Πρότυπό του, όπως και για δεκάδες σύγχρονους ερμηνευτές, υπήρξε ο Στέλιος Καζαντζίδης. Μπήκε στη δισκογραφία το 1984 και, μέχρι το 1994, ηχογράφησε τέσσερις προσωπικούς και συμμετείχε σε δυο ακόμα μεγάλους δίσκους. Το 1986 γνώρισε μεγάλη επιτυχία τραγουδώντας το «Μαντόνα Μαραντόνα» σε μουσική Παναγιώτη Παπαχατζή και στίχους Ανδρέα Βαλάση, στον ομώνυμο, δεύτερο, προσωπικό του δίσκο.
04.Vagelis Dimitriadis
Ο Βαγγέλης Δημητριάδης ήταν ιδιαίτερα γνωστός στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα. Συνεργάστηκε με πολλούς σημαντικούς καλλιτέχνες του λαϊκού πενταγράμμου και τραγούδησε στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας, όπως επίσης στην Κύπρο και στους Έλληνες της ομογένειας στη Γερμανία.
05.Vagelis Dimitriadis
Πριν από λίγους μήνες ο λαϊκός ερμηνευτής μπήκε στο studio και ηχογράφησε μια σειρά από τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη, κάποια από τα οποία επιμελήθηκε ενορχηστρωτικά ο ξεχωριστός δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Δημήτρης Χιονάς, ο οποίος τον αποχαιρέτησε με μήνυμά του στο facebook.
06.Vagelis Dimitriadis
Στο video ακούγεται ο Βαγγέλης Δημητριάδης να τραγουδά το «Πήρε φωτιά η Καλαμαριά» σε μουσική του Βορειοελλαδίτη Θοδωρή Καμπουρίδη και στίχους του Θεσσαλονικιού Κώστα Λιβανού. Ένα τραγούδι που σημαδεύθηκε από τη φωνή του Μανώλη Αγγελόπουλου, που το πρωτοηχογράφησε το 1982.

Η ηχογράφηση του Βαγγέλη Δημητριάδη πραγματοποιήθηκε στις 25 Μαΐου 2021 και αφιερώθηκε σε όλους τους Καλαμαριώτες και Απολλωνιστές…

07.Vagelis Dimitriadis

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!