Πέθανε ο γίγαντας του «Game of Thrones»

Ήταν μόλις 36 ετών. Ο πρώην μπασκετμπολίστας που έγινε ευρύτατα γνωστός ως γίγαντας της περίφημης σειράς «Game Of Thrones» δε μένει πια εδώ.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
28/02/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Κέρκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Βρετανός ηθοποιός και πρώην μπασκετμπολίστας Νιλ Φίνγκλετον, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 36 ετών από καρδιακή ανεπάρκεια.

Ο Φίνγκλετον, που είχε ύψος 2,32 μέτρα, ήταν ο ψηλότερος άνθρωπος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είχε γεννηθεί στο Ντέραμ της βορειοανατολικής Αγγλίας. Λόγω τους ύψους του ασχολήθηκε με το μπάσκετ έχοντας θητεία σε ομάδες των ΗΠΑ και της Ισπανίας.

Επιστρέφοντας στη Βρετανία καταπιάστηκε με την ηθοποιία. Συμμετείχε στις ταινίες «X-men: Η πρώτη γενιά», «47 Ronin» με τον Κιάνου Ριβς και στην επιτυχημένη σειρά «Game of Thrones». Σε αυτήν ενσάρκωνε τον Μαγκ μαρ Τουν Ντο Ουέγκ, τον αποκαλούμενο Μαγκ τον Ισχυρό που του πρόσφερε πλατιά αναγνωρισημότητα.

Ο ίδιος είχε δηλώσει σχετικά με το μπόι του: «Άρχισα να ψηλώνω από την ηλικία των 11 ετών. Στα 16, ήμουν 2,25 μέτρα και σταμάτησα να ψηλώνω στα 18 μου. Αν εξαιρέσουμε τα ηλίθια σχόλια και τις ερωτήσεις είναι υπέροχο να είσαι ψηλός».

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, χρίζει ως τον υψηλότερο άνθρωπο στον πλανήτη στις μέρες μας τον Τούρκος Σουλτάν Κιοσέν, με ύψος 2,51.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!