Πέθανε ο Αντώνης Θεοδωρόπουλος, πρώην μέλος των Olympians

Έφυγε από τη ζωή ο πολυμουσικός Αντώνης Θεοδωρόπουλος.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
29/03/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Ο τραγουδιστής και συνεργάτης του, Πασχάλης, ανακοίνωσε το θάνατο του Αντώνη Θεοδωρόπουλου, με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook:

Έφυγε ο Αντώνης Θεοδωρόπουλος, ήρεμα και ήσυχα, ίσως βλέποντας ένα ωραίο όνειρο. Σαξοφωνίστας, πολυμουσικός, συνθέτης και στενός συνεργάτης των Olympians, (1969-70) Ταλαντούχος μουσικός, με ιδιαίτερες ευαισθησίες. Γράψαμε μαζί δύο πολύ ιδιαίτερα τραγούδια στο πρώτο L.P. των Olympians το 1969,το «Όνειρα περιμένοντας» και το «Δεν είσαι εσύ» σε μουσική Αντώνη Θεοδωρόπουλου και στίχους δικούς μου. Αργότερα το 1989 τραγούδησα μία ακόμη δική του σύνθεση το «Ρισκάρω» (Δίσκος «Στιγμές»). Καλό σου ταξίδι φίλε μου.

Σ.Σ. Στην φωτό διακρίνεται δεξιά μου.

Οι Olympians δημιουργήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 1965, από τους Άλκη Κακαλιάγκο (πιάνο - hammond organ), Πασχάλη Αρβανιτίδη (τραγούδι - μπάσο), Βαγγέλη «Σπόρο» Κουτσοτόλη (σαξόφωνο), Κούλη Καλογιαννίδη (κιθάρα) και Δημήτρη «Τζακ» Λαζαρίδη (τύμπανα) ενώ πολλοί καλοί μουσικοί πέρασαν από το συγκρότημα κατά διαστήματα, μεταξύ αυτών και ο Αντώνης Θεοδωρόπουλος.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!