Πέθανε η γνωστή αστρολόγος Βιργινία Λεούση

(VIDEO) Η γνωστή αστρολόγους Βιργινία Λεούση έφυγε απ’ τη ζωή σε ιδιωτική κλινική που νοσηλευόταν.
16/03/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Κέρκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η αναγνωρισμένη αστρολόγος, Βιργινία Λεούση, έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί. Νοσηλευόταν επί ενάμιση μήνα σε κρίσιμη κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικής κλινικής μετά από ανακοπή καρδιάς που είχε υποστεί.

Στο πλευρό της, τις δύσκολες ώρες στάθηκαν ο σύζυγός της Μιχάλης Σεράτος, τα παιδιά της Αποστόλης και Άντα και αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Βιργινία Λεούση ήταν από τις πιο αναγνωρίσιμες προσωπικότητες στο χώρο της με πελατεία που επεκτείνονταν στο χώρο των τεχνών και του θεάματος.

Βιργινία Λεούση - Βιογραφικό


Το βιογραφικό της Βιργινίας Λεούση, σε πρώτο πρόσωπο όπως το «περιγράφει» η ίδια στην επίσημη ιστοσελίδα της:

Βιργινία Λεούση... άτομο γεμάτο θετική ενέργεια και κύρος. Σέβεται, αγαπά και εκτιμά τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται. Αυτό αποδεικνύεται και από την 30χρονη πορεία της στο χώρο της Αστρολογίας και Μαντείας. Αμέτρητες φορές μας έχει δώσει σωστές και ακριβείς προβλέψεις όχι μόνο σε σοβαρά θέματα όπως πολιτικά, οικονομικά, αλλά και σε απλά καθημερινά όπως καλλιτεχνικά, θεατρικά. Θεωρεί ότι οι προβλέψεις είναι ο δρόμος που οδηγεί τον ακροατή και γι’ αυτό πάντα συμβουλεύει τα άτομα που την επισκέπτονται να βάζουν σε προτεραιότητα τη λογική και τις έντιμες μεθόδους πριν πάρουν αποφάσεις ζωής.

Σπούδασε στην Αμερική -New York- Salem Boston, καταφέρνοντας να εντυπωσιάζει τους πάντες στο πέρασμά της. Η δυνατή προσωπικότητά της σε συνδυασμό με τον καλό χαρακτήρα και το άριστο επικοινωνιακό πνεύμα, τη βοήθησε να συνεχίζει να διατηρεί επαφή και φιλία με ανθρώπους του εξωτερικού, επώνυμους Star, επιχειρηματίες. Στην προσωπική της συλλογή υπάρχει το βιβλίο του Sylvester Stallone με την ιδιόχειρη αφιέρωσή του προς εκείνη και όχι μόνο καθώς η Βιργινία Λεούση έχει δεχθεί και τέσσερις από τις μεγαλύτερες τιμές των Ηνωμένων Πολιτειών. Βραβευμένη από τον κυβερνήτη της πολιτείας του Tennessee με τον τίτλο της «Πρέσβειρας καλής θελήσεως», από τον κυβερνήτη της πολιτείας Georgia, North Carolina και South Carolina.

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates