Όταν οι fan μηνύουν καλλιτέχνες!

Δεν είναι λίγες οι φορές που καλλιτέχνες οδηγούνται στα δικαστήρια από θαυμαστές τους.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
02/07/2015

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Μαριάννα Μπάτη
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Συνήθως, οι μηνύσεις αφορούν σε τραυματισμούς που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια συναυλιών, αλλά τα περιστατικά δεν τελειώνουν εκεί. Ενδεικτικά, συγκεντρώσαμε κάποιες από τις περιπτώσεις που ξένοι καλλιτέχνες και οι εταιρείες τους ήρθαν αντιμέτωποι με το νόμο, μετά από μηνύσεις θαυμαστών ή και συνεργατών τους.

Ένας θαυμαστής των Guns N’ Roses στο Περθ της Αυστραλίας, έχασε δύο από τα δόντια του σε ένα επεισοδιακό φινάλε συναυλίας, όταν ο Axl Rose πέταξε το μικρόφωνό του στο κοινό. «Τουλάχιστον πρέπει κάποιος να καλύψει τα έξοδα» δήλωσε ο Darren Wright, που υπολόγισε το κόστος της οδοντικής αποκατάστασης σε 5000 δολάρια. Ο Axl, του έκανε δώρο το μικρόφωνο!

Ο Rod Stewart είναι γνωστός για την αγάπη του στο ποδόσφαιρο, σχεδόν όσο και για το ταλέντο του και, συχνά, συνδυάζει τις αγάπες του κλωτσώντας μπάλες προς το κοινό στις ζωντανές του εμφανίσεις. Μια απ’ αυτές τις κλωτσιές κατέληξε να σπάσει τη μύτη ενός 53χρονου θαυμαστή, με τις ανάλογες συνέπειες.

Ο Jon Bon Jovi μηνύθηκε για το εξωφρενικό ποσό των 400 δισεκατομμυρίων δολαρίων, όταν «έκλεψε» στίχους από τραγούδι άλλου μουσικού και τους χρησιμοποίησε στο «I Love This Town».

Ο βασιλιάς της ποπ Michael Jackson μηνύθηκε από ανώνυμο θαυμαστή, που ισχυρίστηκε πως δεν τραγουδούσε ο ίδιος στην πρώτη μεταθανάτια έκδοση με τίτλο «Michael» του 2010. Προσέλαβε μάλιστα και ειδικούς για να στηρίξει την άποψη πως δεν ήταν η φωνή του Michael Jackson στα τρία «νέα» τραγούδια.

Σε άλλη περίπτωση, θαυμάστρια μήνυσε τη Rihanna, ισχυριζόμενη πως κόλλησε… έρπη, από κραγιόν που της φόρεσε αντιπρόσωπος της MAC, σε συναυλία της στο Brooklyn!

Ο Justin Bieber μπορεί να είναι υπεύθυνος για πολλά… κακά, αλλά μάλλον όχι για όσα ισχυρίστηκε θαυμάστρια από το Oregon, που έπαθε ζημιά και στα δυο της αυτιά από τα… ουρλιαχτά σε συναυλία του.

Η Jessica Simpson μηνύθηκε το 2011, επειδή στη φωτογράφηση του εξωφύλλου του περιοδικού OK! κρατά στην αγκαλιά της ένα… μωρό! Ο Christopher Hurst & η Tracy Gregory κατέθεσαν αγωγή εναντίον της Simpson, της Getty images και των εκδόσεων, καθώς το μωρό ήταν δικό τους και η φωτογραφία του χρησιμοποιήθηκε χωρίς την άδειά τους.

Ο Alfredo Marino, θαυμαστής του Lil Wayne, τον μήνυσε κατηγορώντας μέλος της ομάδας του για επίθεση με… skateboard, όταν προσπάθησε να φωτογραφηθεί με το αστέρι της hip hop.

Παλαιότερα, φρουρός ασφαλείας είχε μηνύσει τον Marilyn Manson για προσβολή, επειδή του… επέδειξε τα γεννητικά του όργανα. Πρόσφατα, ένας άλλος φρουρός μήνυσε τους Kiss, επειδή γλίστρησε πατώντας πάνω σε υγρό κομφετί που είχαν πετάξει στο κοινό.

Τέλος, η Miley Cyrus αναστάτωσε μια ολόκληρη χώρα, το Μεξικό, όταν επί σκηνής χρησιμοποίησε τη σημαία του κράτους, σαν… χαρτί υγείας!

Πηγή: nme

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!