Οι Nightwish ουδέποτε μίλησαν αρνητικά για την Ελλάδα!

(Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ FANCLUB) Εκ μέρους του Nightwish Greece του ελληνικού fan-club των Nightwish.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μετά τον ντόρο που ξέσπασε με αφορμή τις δηλώσεις του ανθρώπου που κλείνει το tour των Nightwish στην Αμερική λάβαμε την παρακάτω επιστολή.

Πριν περάσουμε στην δημοσίευσή της θα θέλαμε να επισημάνουμε πως το εν λόγω άρθρο αποτελεί αναδημοσίευση, μάλιστα αναφέρεται εμφανώς η πηγή. Δεύτερον τονίζεται ξεκάθαρα πως μιλάμε για συνεργάτη του συγκροτήματος και όχι για μέλη της μπάντας. Μας ικανοποιεί πλατιά το γεγονός πως ο εν λόγω κύριος μετά το πρώτο προσβλητικό ανέβασμά του, μετανοιωμένος, όπως αναφέρει η επιστολή, ζήτησε συγγνώμη! Ενδεικτικό του «ατοπήματός» του. Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους, για τους ανθρώπους και η συγγνώμη, λέει ένα τραγούδι, και βέβαια υπάρχει και η λαϊκή παροιμία… για τους «φίλους»…

Η επιστολή

«Ανεβάσατε ένα άρθρο στη σελίδα σας με το σχετικό θέμα που έχει πάρει διαστάσεις τις τελευταίες ημέρες. Πρέπει να σας ενημερώσουμε πως ό,τι γράφετε αποτελεί μία μεγάλη παραπληροφόρηση! Ποτέ σε καμία επίσημη ανακοίνωση και κανένα από τα επίσημα μέλη του συγκροτήματος δεν έγραψε το οτιδήποτε για τη χώρα μας και τα γεγονότα που συμβαίνουν εδώ! Τα λεγόμενα αυτά ήρθαν από το facebοοk του ανθρώπου που κλείνει το tour των Nightwish στην Αμερική, όπως και σε πολλά ακόμα συγκροτήματα του χώρου, ο οποίος μάλιστα έκανε και 2ο post μετανιωμένος και ζητώντας συγγνώμη! Κατά συνέπεια και όπως καταλαβαίνετε η μπάντα και η διαχείριση τους δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα συγκεκριμένα λεγόμενα και δεν υπήρχε κάνενας λόγος να στοχοποιήσετε τους Nightwish αναφέροντας το όνομα και με φωτογραφία τους στο site σας!

Θα σας παρακαλούσαμε λοιπόν να κατεβάσετε το συγκεκριμένο άρθρο από τη σελίδα σας και να ενημερώσετε τους αναγνώστες σας πως οι Nightwish ουδέποτε έγραψαν κάτι σχετικό!

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας,
Με εκτίμηση.

ΥΓ. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την απάντηση από την Official Page των Nightwihs στο Facebook
11236465 10153514528172053 2927303358488664746 n

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!