Ο Τζόνι Ντεπ αγόρασε ελληνικό νησί!

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ) Τα ελληνικά νησιά αποτελούν έναν από τους top προορισμούς διακοπών των σταρ του Χόλιγουντ, οι οποίοι θέλουν να απολαύσουν τον ήλιο και τα καταγάλανα νερά.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Στίβεν Τέιλορ, εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας ακινήτων Proto Organization Ltd στο Λονδίνο, η Ελλάδα είναι πόλος έλξης πολλών διασημοτήτων, οι οποίοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν κάποιο σπίτι ή κάποια έκταση στη χώρα μας.

Όπως αποκαλύπτει ο κ. Τέιλορ, ο Τζόνι Ντεπ επισκέφτηκε την Ελλάδα τα τέλη του Ιουλίου για να δει το νησί «Stroggilo» το οποίο και αγόρασε πριν από λίγα 24ωρα προς 4.2 εκατ. ευρώ.

Αδιευκρίνιστο είναι μέχρι στιγμής ποιο είναι το συγκεκριμένο νησί, αν και το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το οποίο είχε σημειώσει πως πιθανότατα πρόκειται για το νησί Στρογγυλή ή Στρογγυλό στα Δωδεκάνησα, αφαίρεσε τη σχετική αναφορά. Σε διορθωτικό τηλεγράφημα του το ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε πως πρόκειται για τη βραχονησίδα «Stroggilo».

Η Proto Organization Ltd είναι η εταιρεία που επίσης μεσολάβησε, όπως σημείωσε ο κ. Τέιλορ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε μια άλλη αγορά στη χώρα μας, αυτή του ζεύγους Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ που έχει πλέον στην κατοχή του το νησάκι «Gaia». Η Proto Organization Ltd είναι σύμβουλος ακινήτων πολλών ηθοποιών του Χόλυγουντ και αθλητών παγκόσμιας φήμης, όπως ο Τζόνι Ντεμπ, Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλοι.

Ποια είναι η νησίδα Στρογγυλό

Το Στρογγυλό (νησίδα) ανήκει στον δήμο ΠΑΤΜΟΥ της Περιφερειακής Ενότητας ΚΑΛΥΜΝΟΥ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία της βραχονησίδας είναι «το Στρογγυλό». Έδρα του δήμου είναι η Πάτμος και ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα Νησιών Αιγαίου Πελάγους. Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, το Στρογγυλό ανήκε στο Τοπικό Διαμέρισμα Πάτμου, του πρώην Δήμου ΠΑΤΜΟΥ του Νομού ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.

Το Στρογγυλό έχει υψόμετρο 60 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 37,3699159852 και γεωγραφικό μήκος 26,7147585747.
stroggylo
Πηγή: iefimerida

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!