Ο κρόκος Κοζάνης παίρνει το «δρόμο του μεταξιού»

(VIDEO & PHOTOS) Συνάντηση του Δημάρχου Κοζάνης με Επιτροπή από την Κίνα για άδεια εξαγωγής Κρόκου στη χώρα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
02/11/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Συνάντηση με την Επιτροπή από την Κίνα, που κάνει τους απαραίτητους ελέγχους για να δοθεί άδεια για εξαγωγή στον Κρόκο Κοζάνης είχε το απόγευμα της Πέμπτης ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, παρουσία του Πρόεδρου του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών Κοζάνης Νίκου Πατσιούρα, στελεχών του Τελωνείου και επιστημόνων.

Ο Δήμος Κοζάνης στηρίζει έμπρακτα με κάθε τρόπο την προσπάθεια αυτή, καθώς ο πρωτογενής τομέας είναι βασικός πυλώνας της αναπτυξιακής προοπτικής της περιοχής, διαθέτοντας αδιαμφισβήτητα συγκριτικά πλεονεκτήματα.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης σε δήλωση του τόνισε πως «υποδεχθήκαμε στην Κοζάνη την Επιτροπή από την Κίνα, που είναι υπεύθυνη για να δώσει την άδεια για εξαγωγή του κρόκου στην Κίνα. Είναι ένας δρόμος που ανοίχθηκε εδώ και αρκετό καιρό με τον αγώνα του Συνεταιρισμού και του Προέδρου κ. Πατσιούρα και ο Δήμος Κοζάνης στηρίζει με όλες τους τις δυνάμεις. Αναγνωρίζεται από όλους πως ο Κρόκος Κοζάνης είναι το καλύτερο σαφράν του κόσμου και στόχος είναι να κατακτήσει τις παγκόσμιες αγορές».
45278478 945760408958216 6908399559257358336 n 1
Από την πλευρά του ο κ. Πατσιούρας σημείωσε πως «μετά από χρόνια επιμονής και προσπάθειας, βρισκόμαστε σήμερα να υποδεχόμαστε την επιτροπή από την Κίνα, που απαρτίζεται από στελέχη του αρμόδιου Υπουργείου και του Τελωνείου, ένας ελεγκτικός μηχανισμός που ελέγχει τα χωράφια, τους παραγωγούς, του χώρους του Συνεταιρισμού, έχει επαφές με την αυτοδιοίκηση και το Τελωνείο της Κοζάνης. Η επιτροπή στο τέλος θα αποφανθεί για την εξαγωγική άδεια, κάτι που προσμένουμε με αγωνία ώστε να έχουμε ένα αίσιο και ευτυχές αποτέλεσμα».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!