Ο καιρός της Τρίτης (28/05)

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την Τρίτη 28 Μαΐου 2019 στα δυτικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και το Ιόνιο. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν μόνο τις θερμές ώρες της ημέρας και υπάρχει πιθανότητα για βροχές ή όμβρους κυρίως στα βόρεια ορεινά. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, τόσο έως το πρωί όσο και προς το βράδυ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 13 έως 28, στη Θεσσαλία και την Κεντρική και Ανατολική Στερεά από 14 έως 31, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 27, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 21, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 15 έως 30, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 14 έως 26 και στην Κρήτη από 22 έως 29.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, σταδιακά όμως θα γίνουν νότιοι 4 έως 6 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νοτιοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες και νοτιοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και από το πρωί 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, σταδιακά όμως θα γίνουν νότιοι και αργότερα δυτικοί 2 έως 4 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι 3 έως 5 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!