Ο καιρός της Πέμπτης (16/05)

Άστατος καιρός
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Άστατο καιρό με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο και σε περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, περιμένουμε την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019. Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα και εντονότερα στη Μακεδονία, στην Ήπειρο και στη Βόρεια Θεσσαλία.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 19 βαθμούς, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά από 8 έως 24 βαθμούς, στην Ήπειρο από 8 έως 21 βαθμούς, στην κεντρική Ελλάδα από 9 έως 27, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 9 έως 23 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 27, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 19 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί νοτιοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ, και τοπικά στα νοτιοδυτικά πελάγη έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 6 με 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις νότιοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις μεσημεριανές ώρες νότιοι σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!