Ο καιρός της Κυριακής (05/04)

Νεφώσεις και βροχές
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Βροχές σχεδόν στο σύνολο της χώρας και τοπικές καταιγίδες κυρίως στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα και στα νησιωτικά τμήματα του Ανατολικού Αιγαίου, φαινόμενα που κατά τόπους θα είναι ισχυρά, περιμένουμε την Κυριακή 5 Μαΐου 2019. Παράλληλα, οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σημαντικών ποσοτήτων σκόνης από την Αφρική.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά από 8 έως 22, στην Ήπειρο από 9 έως 21 βαθμούς, στην κεντρική Ελλάδα από 8 έως 25, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 15 έως 22 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 26, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 21 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 15 έως 19 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα από 15 έως 22 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 25 με 26 Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ, και τοπικά θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις, 8 με 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο αρχικά θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί άνεμοι εντάσεων 5 με 6 μποφόρ, αλλά βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με μικρή εξασθένηση.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών ή καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κατά περιόδους. Τα φαινόμενα δεν αποκλείεται να είναι παροδικά έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!