O Bruce Dickinson κοντά στα παιδιά με αυτισμό!

(PHOTOS) O τραγουδιστής των Iron Maiden χαρίζει χαμόγελα στα παιδιά του Nordoff Robbins Music Therapy Center.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Bruce Dickinson επισκέφθηκε το μουσικό κέντρο θεραπείας Nordoff Robbins στο Λονδίνο και έπαιξε κιθάρα σε παιδιά με αυτισμό.

Ο Dickinson στα πλαίσια της εβδομάδας Μουσικοθεραπείας, την Δευτέρα 22 Ιουνίου επισκέφθηκε το Nordoff Robbins Music Therapy Center στο Kentish Town του Λονδίνου. Το Nordoff Robbins είναι το μεγαλύτερο κέντρο μουσικοθεραπείας στον κόσμο.

Η μουσική ως μέθοδος θεραπείας

Χρησιμοποιώντας τη μουσική ως μέθοδο θεραπείας οι γιατροί του Nordoff Robbins προσπαθούν να βοηθήσουν παιδιά με αυτισμό και ενήλικες, άτομα με αναπηρία άτομα που αντιμετωπίζουν συναισθηματικές διαταραχές και μαθησιακές δυσκολίες αλλά και άτομα που πάσχουν από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια. Ο Dickinson είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με άτομα που εργάζονται για το φιλανθρωπικό ίδρυμα αλλά και να συναντήσει μερικά από αυτά τα παιδιά, τους μίλησε και έπαιξε κιθάρα.

Στις 3 Ιουλίου στο Grosvenor Park Hotel του Λονδίνου οι Iron Maiden θα βραβευθούν με το Ο2 Silver Clef από το Nordoff Robbins σε αναγνώριση για την εξαιρετική συμβολή στη μουσική του Ηνωμένου Βασιλείου. Προηγούμενοι κάτοχοι του βραβείου είναι οι Rolling Stones, David Bowie, Eric Clapton, Pink Floyd, Genesis και οι Queen, ενώ το περασμένο έτος νικητής του Silver Clef ήταν ο Jimmy Page.
55887088 iron maiden frontman bruce dickinson visits londons music therapy center image
bruce dickinson music therapy nordoff robbins 2
bruce dickinson music therapy nordoff robbins 4
Πηγή: coremag.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!