Νεκρό βρέφος επανήλθε στη ζωή κατά τη μεταφορά του στο νεκροτομείο

Εντύπωση στους γιατρούς αλλά και αναστάτωση στην κοινή γνώμη προκαλεί το περιστατικό ενός βρέφους τριών μηνών στην Κύπρο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
20/02/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση

Συγκεκριμένα το τριών μηνών βρέφος μεταφέρθηκε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας από τους γονείς του, ένα ζεύγος Ρουμάνων κατοίκων Πάφου, στο Νοσοκομείο Πάφου σε κρίσιμη κατάσταση.


Αρχικά θεωρήθηκε νεκρό αλλά ανένηψε και επανήλθε στη ζωή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Φιλελεύθερου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους, χάθηκαν οι παλμοί του και δεν έδειχνε σημάδια ζωής. Όμως στο τελικό καρδιογράφημα πριν τη μεταφορά του στο νεκροτομείο και μετά την παρέλευση μεγάλου χρονικού διαστήματος, οι παλμοί του βρέφους και το χρώμα του επανήλθαν.

Έτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η αρχική διαπίστωση των γιατρών ήταν πως το βρέφος δεν μπορούσε να αναπνεύσει λόγω κατάποσης εμεσμάτων.

Και όπως γίνεται σε αυτές περιπτώσεις πραγματοποιήθηκε το τελικό καρδιογράφημα για να μεταφερθεί το βρέφος στο νεκροτομείο… όταν ως εκ θαύματος, οι νοσηλευτές διαπίστωσαν καρδιακούς παλμούς ενώ και το ροδαλό χρώμα του βρέφους επανήλθε στο πρόσωπο του.

Μετά από νέες εξετάσεις η αξονική τομογραφία, αποκάλυψε επισκληρίδειο αιμάτωμα στον εγκέφαλο και κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Η μητέρα ανέφερε στους γιατρούς ότι το βρέφος είχε πέσει στο έδαφος από τον καναπέ στην οικία τους προ τριών ημερών, αλλά δεν αντιλήφθηκε μετά τα πρώτα κλάματα να υπάρχει, όπως είπε, σοβαρό πρόβλημα.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!