Η Πρωτοψάλτη γυρίζει την Αθήνα πάνω σε ένα φορτηγό και τραγουδάει

Μια συναυλία για την εποχή της καραντίνας
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Αφού ο κόσμος δεν μπορεί να πάει στους καλλιτέχνες...αποφάσισαν οι καλλιτέχνες να πάνε στον κόσμο! Αυτό έκανε και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Πάνω σε ένα φορτηγό που περνά από στενά και γειτονιές της Αθήνας, πραγματοποίησε μια διαφορετική και πρωτότυπη συναυλία, θέλοντας να δώσει ένα μήνυμα ελπίδας στους Αθηναίους. Η «ιδιαίτερη» συναυλία ξεκίνησε από την Τεχνόπολη στο Γκάζι και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με το μήνυμα «Στον δρόμο με Αγάπη». «Μόλις ξεκινήσαμε! Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με ένα φορτηγό τραγούδια τριγυρνάει στους δρόμους της Αθήνας. Ανοίξτε τα παράθυρα! Μένουμε σπίτι αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι!».
94404958 892632121205525 6837001843994787840 n
Ο Δήμαρχος μίλησε για τη στήριξη που πρέπει να δείξουμε στο προσωπικό των νοσοκομείων, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή μάχης με τον κορονοϊό. «Μένουμε σπίτι παραμένουμε αισιόδοξοι. Να γεμίσει η Αθήνα με μουσική, χαρά, ενθουσιασμό κέφι. Ένα φορτηγό γεμάτο τραγούδια γεμίζει την πόλη. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην κ. Πρωτοψάλτη και την ομάδα της. Θα κάνει τον γύρο όλης της Αθήνας. Θα σταθεί στα νοσοκομεία, στον Ευαγγελισμό, το Σωτηρία. Είναι και αυτός ένας τρόπος να πούμε ένα ευχαριστώ σε όλους αυτούς που δίνουν τη μάχη για εμάς».

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook βίντεο από τις γειτονίες που επισκέφτηκε.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!