Η Πόπη Τσαπανίδου εγκαταλείπει τη δημοσιογραφία

Αποκάλυψε τη νέα της επαγγελματική ασχολία
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
17/07/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την τηλεόραση και τη δημοσιογραφία αποφάσισε να εγκαταλείψει η Πόπη Τσαπανίδου όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Real Life».

Όπως είπε, από τη στιγμή που έφυγε από την τηλεόραση, μοιάζει να άνοιξε ένας νέος ορίζοντας για εκείνη με πολλές προοπτικές και αποφάσισε να στραφεί επαγγελματικά σε έναν εντελώς διαφορετικό χώρο.

«Διαπίστωσα ότι δεν έβρισκα ευχαρίστηση σε αυτό που έκανα για πολλά χρόνια. Δεν είχα κανένα όνειρο στην υπάρχουσα δουλειά και αποφάσισα να την αλλάξω. Αναρωτήθηκα τι είναι αυτό που μου αρέσει να κάνω στη ζωή μου, τι θα ήθελα να παράγω σαν έργο. Αποφάσισα ότι με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με αυτό που παγκοσμίως λέγεται wellness. Με την ευζωία, τον τρόπο που μαθαίνεις να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου με θετική σκέψη», είπε.

Στην ερώτηση αν θα σκεφτόταν, να παντρευτεί ξανά με τον σύντροφό της χρηματιστή Νίκο Ιατρού είπε: «Εμένα μου αρέσει να μιλώ για αξίες στη ζωή. Είμαι παραδοσιακή και πιστεύω βαθιά στην προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλουν οι δύο πλευρές για να στηρίξουν μια σχέση, είτε αυτή είναι επαγγελματική, είτε φιλική, είτε προσωπική. Πιστεύω βαθιά στο "για πάντα". Δεν είμαι του "φεύγω εύκολα", του "διαλύω". Έτσι, νομίζω ότι πρέπει να το βλέπει ο κόσμος γιατί οι άνθρωποι τα παρατούν εύκολα».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!