Η Μιρέλα Πάχου στηρίζει την Emfasis!

Η Μιρέλα Πάχου στηρίζει τις προσπάθειες της Emfasis που έχει ως στόχο ένα ασφαλές περιβάλλον για τους συνανθρώπους μας, που ζουν κάτω από αντίξοες συνθήκες!
Η Μιρέλα Πάχου στηρίζει την Emfasis! Φωτογραφία: Γιάννης Μαργετουσάκης
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
27/11/2015

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η EMFASIS είναι...


...το πνευματικό δημιούργημα μιας ομάδας Ελλήνων πολιτών, κυρίως μόνιμων κατοίκων του εξωτερικού, το οποίο υλοποιείται από ομάδα Ελλήνων επιστημόνων και πλαισιώνεται από εθελοντές, με σκοπό να προσφέρουν την απάντηση τους στις ανθρωπιστικές ανάγκες του Ελλαδικού χώρου, που βιώνει μια από τις πιο βαθιές κοινωνικο-οικονομικές κρίσεις στην ιστορία του.

Πιο συγκεκριμένα, η Emfasis Foundation είναι μία Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία, γέννημα ιδιωτικής πρωτοβουλίας και ιδρύθηκε για να δώσει άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις στις συνολικές ανάγκες ευάλωτων και κοινωνικά αποκλεισμένων συνανθρώπων μας που διαβιούν σε κατάσταση δρόμου και αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

Βοηθήστε κι εσείς!


Για 3 μέρες ακόμη, στείλτε SMS με τη λέξη ΕΜΦΑΣΙΣ ή EMFASIS στο 19059 με κόστος 1€ (+ Φ.Π.Α.).

Τα έσοδα θα διατεθούν στην Κινητή Μονάδα Στήριξης της EMFASIS και τον καθημερινό της αγώνα για ένα ασφαλές περιβάλλον για τους συνανθρώπους μας, που ζουν κάτω από αντίξοες συνθήκες στο δρόμο ή βρίσκονται σε μετακίνηση!

Διαβάστε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα του Emfasis Foundation
mirela pachou emfasis

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!