Η Μέρκελ «ακούει» Μάκη Χριστοδουλόπουλο!

«Θέλω να κάνω την Μέρκελ να απολαμβάνει την ελληνική κουζίνα, τραγουδώντας της το Απορώ, τα Στέφανα και το Προσκλητήριο».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
30/04/2014

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής - με το κόμμα του πρώην Προέδρου της Βουλής Βύρωνα Πολύδωρα «Ένωση για τον Λαό και την Πατρίδα».

Ο λαοφιλής Μάκης Χριστοδουλόπουλος σε συνέντευξή του στο STAR υπογράμμισε ακόμη: «Το Πανεπιστήμιο το δικό μου, δεν το έχει βγάλει κανείς. Σαράντα χρόνια τα έχω δει όλα, έχω γυρίσει τον μισό πλανήτη… Και κάτι να πούνε για μένα, οι δημοσιογράφοι και την απόφασή μου να πολιτευτώ θα έχουν και δίκιο….  αλλά αργότερα θα καταλάβουν γιατί πάω να κάνω τώρα αυτό το βήμα».

Επίσης ο ερμηνευτής και υποψήφιος ευρωβουλευτή μίλησε και για τους επικριτές του απευθυνόμενος στο κοινό: «Ο γαμπρός μου δεν άντεξε αυτή την κατάσταση και την έκανε… Τον χάσαμε και μου στοίχισε πολύ. Έχουμε και εμείς συγγενείς που έχουν μείνει στο δρόμο. Εάν εκλεγώ και δεν μπορέσω να κάνω τίποτα, θα παραιτηθώ. Θα βγω στα κανάλια και θα πω την αλήθεια… Να είναι σίγουροι ότι δεν πρόκειται να προδώσω κανέναν. Ξέρετε πολύ καλά ότι αν με βοηθήσετε θα κάνω αυτό που πρέπει να γίνει».

Κλείνοντας τόνισε πως δεν πρόκειται ποτέ να εγκαταλείψει το τραγούδι:  «Δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσω το τραγούδι. Αυτό είναι η ζωή μου. Με το τραγούδι με αγάπησαν οι Έλληνες, είμαι μέσα στα σπίτια και τα αυτοκίνητα τους. Δεν έχουν το δικαίωμα να μου πουν να σταματήσω το τραγούδι. Θα πηγαίνω στις Βρυξέλλες, θα πηγαίνω και στο χωριό μου στο Σώστη Αμαλιάδας για τραγούδι».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!