Η Disney αποσύρει προτομή του Bill Cosby

Έπειτα από δημοσιοποίηση δικαστικού εγγράφου, στο οποίο ο ηθοποιός παραδέχεται ότι βίασε, αφού νάρκωσε πρώτα, τουλάχιστον μία γυναίκα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Disney αποσύρει την προτομή του αμερικανού κωμικού Bill Cosby από το θεματικό πάρκο Hollywood Studios, ύστερα από τις εξελίξεις στο σκάνδαλο των βιασμών. Περισσότερες από είκοσι γυναίκες κατηγορούν τον 78χρονο ηθοποιό ότι τις κακοποίησε σεξουαλικά, αφού πρώτα τις νάρκωσε. Όλες αυτές οι γυναίκες, όπως υποστηρίζουν, έζησαν τον εφιάλτη σε νεαρή ηλικία. Μία γυναίκα, ισχυρίζεται ότι ο Bill Cosby τη βίασε όταν ήταν μόλις 15 ετών.

Ο ίδιος όχι μόνο δεν παραδέχτηκε ότι βίασε όλες αυτές τις γυναίκες, αλλά απειλούσε κιόλας τα θύματα του, με μηνύσεις. Όμως, ένα δικαστικό έγγραφο του 2005 που είδε το φως της δημοσιότητας, «καίει» τον ηθοποιό. Σε αυτό, ο Bill Cosby, παραδέχεται ότι είχε δώσει ένα ισχυρό ηρεμιστικό σε τουλάχιστον μία γυναίκα για να έχει σεξουαλική επαφή μαζί της.

Σε κατάθεσή του το 2005 που δημοσιοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, από τις αμερικανικές αρχές στον ιστότοπο pacer.gov, ο Bill Cosby παραδέχεται ότι έδωσε Quaalude, ένα ηρεμιστικό και υπνωτικό φάρμακο, σε μία νεαρή γυναίκα το 1976.

Την ίδια στιγμή, κάποιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς, ανακοίνωσαν ότι δεν θα προβάλλουν ξανά επαναλήψεις του «The Cosby Show», που τον έκανε διάσημο σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: protothema.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!