Η Ακρίτα ειρωνεύεται τον Άδωνι και εκείνος απαντά

Η δημοσιογράφος δημοσίευσε στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ κείμενό της για την πρωτοβουλία του βουλευτή να διαβαστούν αρχαία ελληνικά σε σκύλους από παιδάκια.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
11/12/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
Πρόκειται για μια πειραματική διαδικασία μάθησης, στην Ελληνική Αγωγή, τη σχολή του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, που διευκολύνει τα παιδιά να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην ανάγνωση κειμένων με τη βοήθεια των σκύλων.

Αποσπάσματα από το άρθρο της Έλενας Ακρίτα:

«Είδα προχθές ένα κοκονάκι και μου απήγγειλε Ησιόδου Θεογονία νεράκι. Πέσανε τα μούτρα μου, να μην το πω; Πολύ το ντράπηκα το ξένο το σκυλί. Εμείς τέσσερα σκυλιά έχουμε και μας βγήκαν όλοι στούρνοι...

Όταν γυρίσαμε σπίτι τα μάζεψα όλα και τους δήλωσα πως θα τα γράψω στην σχολή του Αδώνιδος. Να ξεστραβωθούν, να πάρουν πέντε εφόδια, η ζωή δεν είναι λιάζομαι, ρεύομαι και κυνηγάω την ουρά μου. Στην αγορά εργασίας περιμένουν ουρά οι σκύλοι, ποιόν θα προτιμήσει ο εργοδότης; Το σκυλί το καταρτισμένο, που θα του απαγγείλει κι έναν θρήνο της Αντιγόνης, ή τον Άρη μου, που ό,τι ευφυέστερο έχει κάνει στην ζωή του είναι θα θαυμάζει με τις ώρες τα κακά του;

Δεν με πειράζει που διδάσκει σκυλιά ο Αδωνις Γεωργιάδης. Με πειράζει που διδάσκει σκυλιά ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ».

Και η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

«Επειδή αναφέρθηκα στο σημερινό άρθρο της κας Έλενας Ακρίτα, για να τηρήσω την δεοντολογία το ανεβάζω. Φυσικά κάνει λάθος, η εκδήλωση δεν ήταν δική μου, ήταν καταπληκτική, η μέθοδος έχει αποτέλεσμα, τα παιδιά πέρασαν υπέροχα! Ευχαριστώ την κα Σταθοπούλου και την ομάδα της».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!