Φάτε σοκολάτα και δείξτε 20 χρόνια νεότεροι!

Αντιγηραντική σοκολάτα ή αλλιώς «η σοκολάτα του Benjamin Button» που ανατρέπει τη φθορά του χρόνου! Η μυστική συνταγή βρέθηκε και
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
10/03/2015

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Δέσποινα Ψυλλάκη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
μπορεί να κάνει το δέρμα να φαίνεται έως και 20 χρόνια νεότερο, χωρίς παρεμβατικές επεμβάσεις και αντιγηραντικές κρέμες!

Η νέα «εφεύρεση» αφορά στη σοκολάτα «Esthechoc» και σύμφωνα με επιστήμονες του Cambridge είναι άκρως αποτελεσματική! Σύμφωνα με έρευνές τους, η νέα αυτή σοκολάτα μπορεί να καλύψει τα σημάδια της γήρανσης, καθώς μόλις 7,5 γρ. έχουν αντιοξειδωτικά ισάριθμα με εκείνα που κρατούν νέο το ροζ φλαμίνγκο και τα χρυσόψαρα.

Η έρευνα διενεργήθηκε σε άτομα ηλικίας 50 – 60 ετών, τα οποία κατανάλωναν μία μπάρα «Esthechoc» για τέσσερις εβδομάδες και διαπιστώθηκε πως εμφάνιζαν λιγότερες μολύνσεις και περισσότερη ροή αίματος στο δέρμα. Οι επιστήμονες σημείωσαν πως το δέρμα τους έδειχνε 20 χρόνια νεότερο!

Η «μαγική» σοκολάτα θα βγει στην Βρετανική αγορά μέσα στο επόμενο διάστημα, οι ειδικοί όμως επιμένουν πως χρειάζεται κι άλλες δοκιμές μέχρι να βρεθεί στα ράφια.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!