Έριξαν μπογιές στη Βουλή και Κασιδιάρης - Παναγιώταρος έβγαζαν σέλφι

Ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Λίγο μετά τις 14:00, περίπου 30 άτομα ανέβηκαν την Όθωνος και τα σκαλιά πίσω από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, έφθασαν στο περιστύλιο και εκτόξευσαν μπογιές και δύο καπονογόνα προς το Κοινοβούλιο. Στη συνέχεια, διέφυγαν προς την πλατεία Συντάγματος.

Η αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με κόκκινες μπογιές στο κτήριο της Βουλής.

Σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο Ρουβίκωνας αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «το σημαντικότερο διακύβευμα στην υπόθεση Κουφοντίνα είναι η απάντηση της κοινωνικής βάσης ενάντια στο μέτωπο που συγκροτήθηκε εναντίον της με αιχμή το θέμα των αδειών του απεργού πείνας. Είναι απαραίτητο να μην νικήσουν. Είναι απαραίτητο να αντιληφθούν ότι κάθε τέτοια επίθεση, όποιον κι αν βάζει στο σκόπευτρό της θα έχει να πληρώσει κόστος. Τόσο το ίδιο το μαύρο μέτωπο ως τέτοιο, όσο και η κάθε δύναμη που το στελεχώνει ξεχωριστά και χωρίς εξαιρέσεις».

Εν τω μεταξύ φωτογραφίες που τράβηξαν περαστικοί δείχνουν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρη και Παναγιώταρο να φωτογραφίζονται με φόντο τις μπογιές.panagiwtaros kasidiaris bouli mpogies kapnogona 2019 05 21

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!