Ελπίδες ότι ζουν οι δίδυμες

Τι λέει το Χαμόγελο του Παιδιού για τα αγνοούμενα κοριτσάκια
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ανακοίνωση εξαφάνισης που μοιάζει με Amber Alert, εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού, ζητώντας πληροφορίες από όποιον γνωρίζει κάτι, για τις 9χρονες δίδυμες Βασιλική και Σοφία Φιλιπποπούλου, που χάθηκαν τα ίχνη τους, στην πυρκαγιά της Ανατολικής Αττικής.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το Χαμόγελο, μας διευκρίνισαν πως προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια, με την σύμφωνη γνώμη των γονιών των κοριτσιών, και ύστερα από εισαγγελική εντολή.

Ως περιοχή εξαφάνισης, δηλώνεται το Κόκκινο Λιμανάκι, στο Μάτι Αττικής. Εκεί, κοντά στην θάλασσα, βρέθηκε και το αυτοκίνητο των παππούδων, που συνόδευαν τα παιδιά. Θα πρέπει να σημειωθεί, πως, το αυτοκίνητο δεν είχε καεί, πράγμα που δίνει ελπίδες.

Πριν την έκδοση της Ανακοίνωσης Εξαφάνισης, εξακριβώθηκε πως τα κορίτσια που εμφανίζονταν σε βίντεο, να αποβιβάζονται στο Λιμάνι της Ραφήνας, δεν ήταν οι δίδυμες που αναζητούνται.

Η Ανακοίνωση Εξαφάνισης, σκοπό έχει, να βάλει τέρμα στα ανεύθυνα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, και να βοηθήσει τις Αρχές, στην εξακρίβωση της τύχης των δύο κοριτσιών, που όλοι ευχόμαστε να ζούνε.

hamogelo1 2

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!