Έφυγε ο σύντροφος της Celine Dion

Ο Rene Angelil ήταν ο σύζυγος, ο μάνατζερ και ο μέντορας της Celine Dion.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
15/01/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Σταύρος Βεργίδης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Rene Angelil έσβησε δύο μέρες πριν τα 74α γενέθλιά του και ένα μήνα περίπου μετά την 21η επέτειο γάμου τους στις 17 Δεκεμβρίου. Έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο εδώ και 20 χρόνια.

Χάρις σε αυτόν η καριέρα της Celine Dion απογειώθηκε. Η οικογένεια ανακοίνωσε πως ο Rene πέθανε το πρωί της Πέμπτης στο σπίτι του στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ. Την ίδια ώρα ζητείται από τα ΜΜΕ να σεβαστούν τις δύσκολες αυτές στιγμές για την Celine και τα τρία παιδιά της, τον 14χρονο Rene-Charles και τα 4 ετών δίδυμα Eddy και Nelson.

Όπως είχε δηλώσει παλαιότερα η Celine Dion, ο σύντροφός της έφυγε όπως εκείνος ήθελε: «Τον ρωτούσα εάν φοβάται και του έλεγα ότι το καταλαβαίνω. Τον προέτρεπα να μου μιλήσει για αυτό… Και ο Ρενέ μου έλεγε μόνο ότι θέλει να πεθάνει στην αγκαλιά μου».

Στο Ceasar Palace, όπου εμφανίζεται η Dion αναρτήθηκε ένα γιγαντιαίο πόστερ του συζύγου της κάτω από τη φωτογραφία της, ως φόρος τιμής. Παράλληλα ανακοινώθηκαν οι ακυρώσεις των επερχόμενων σόου της ερμηνεύτριας που θα επιστρέψει στη σκηνή στις 23 Φεβρουαρίου.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!