ΕΔΕ για τις ζεϊμπεκιές στα επείγοντα του νοσοκομείου

(PHOTOS) ΕΔΕ για το γλέντι που στήθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου με αλκοόλ, φαγητό, τσιγάρα, μπουζούκι, τουμπερλέκι και ζεϊμπέκικα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
16/01/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της καθημερινής εφημερίδας της Μυτιλήνης «Νέα της Λέσβου», η διοικήτρια του νοσοκομείου Μυτιλήνης, Άννα Ζερβού διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σχετικά με το γλέντι που σ΄τηθηκε στο χώρο των εξεταστηρίων,

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, στο χώρο υποδοχής του τμήματος επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Μυτιλήνης στήθηκε εορταστικό τρικούβερτο γλέντι, το οποίο και μεταδόθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε ζωντανή σύνδεση από τους συμμετέχοντες σε αυτό μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Οι εικόνες έως και σήμερα το μεσημέρι παρέμεναν αναρτημένες σε κατάσταση «δημόσια» και προσβάσιμες στους επισκέπτες.

Η εφημερίδα μάλιστα δημοσιεύει και φωτογραφίες από το γλέντι με αλκοόλ, φαγητό, τσιγάρα, μπουζούκι, τουμπερλέκι και ζεϊμπέκικα σε γραφεία και στο χώρο των εξεταστηρίων, ακόμα και ρίψη κυπέλλων εξετάσεων στο πάτωμα αντί πιάτων!

Ενώ, όπως φαίνεται συμμετείχαν εργαζόμενοι, νοσηλευτές και γιατροί, καθώς και ιδιωτικοί φύλακες.
Document page 005111Document page 0056666
Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι συμμετέχοντες φέρονται να λένε «τώρα είμαστε για x ray» και «αν έρθει κανένας θα πούμε έχουμε ασθενή».

Πηγή: lesvospost

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!