Μπάρμπα: «Έκαναν κρα για να παίξουν με τους δήθεν βασανιστές τους»

Η ηθοποιός στηρίζει με τη δήλωσή της τους Γιώργο Κιμούλη και Κώστα Σπυρόπουλο
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
01/02/2021

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Μαριάννα Μπάτη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Βάνα Μπάρμπα παραχώρησε συνέντευξη στον Δημήτρη Δανίκα και στο Πρώτο Θέμα.

Μοιραία ερωτήθηκε για το «καυτό» θέμα των παρενοχλήσεων από τους Γιώργο Κιμούλη και Κώστα Σπυρόπουλο σύμφωνα με τις καταγγελίες συναδέλφων τους.

Είπε η Βάνα Μπάρμπα:

«Έχω ακούσει για άλλες δύο περιπτώσεις. Τουλάχιστον. Ένας εξ αυτών είναι παράγοντας του Εθνικού Θεάτρου. Και ο δεύτερος σπουδαίος θεατράνθρωπος και ηθοποιός. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την περίπτωση του Κάρολου Κουν; Που έβαζε τους μαθητές του να κυκλοφορούν πέρα δώθε με τα εσώρουχά τους; Και η περίπτωση του Λευτέρη Βογιατζή, που όλοι λένε ότι ταλαιπωρούσε αφάνταστα τους ηθοποιούς του. Κι όμως όλοι και όλες έκαναν “κρα” για να παίξουν μαζί με τους δήθεν βασανιστές τους».

Όσον αφορά στον Γιώργο Κιμούλη, η Βάνα Μπάρμπα τόνισε:

«Εννοώ ότι τόσα χρόνια στο θέατρο όλοι γνωρίζανε πως ο Κιμούλης, αυτός ο δάσκαλος, είναι σκληρός. Κι όμως, όλοι θέλανε να είναι κοντά του. Όλοι και όλες. Προφανώς, ήταν δύσκολος. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν είναι ταλαντούχος. Μερικές φορές ο ταλαντούχος και ο χαρισματικός πάνω στη δουλειά δεν είναι αυτό που λέμε «καλός άνθρωπος». Με τρομάζει όλο αυτό που βγαίνει έτσι. Σαν να έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου. Θα έλεγα πως μοιάζει να είναι προπαγανδιστικό και βολικό».

Θυμίζουμε πως παλαιότερα η Βάνα Μπάρμπα είχε δηλώσει σχετικά με την παρουσία της στην ταινία «Μediteraneo»:

«Όταν μας έδωσαν το πρόγραμμα κι αρχίσαμε τη διαφήμιση της ταινίας Mediteraneo, μετά από δύο ημέρες μου ζητήθηκε να πάω να συμφάγω με ένα παραγωγό που δεν τον ήξερα και χωρίς να ερωτηθώ καν. Ήταν απαίτηση δεν ήταν ερώτηση. Χαίρομαι που είχα το σθένος και είπα όχι. Βέβαια αυτό μου κόστισε.Πρώτα απ’ όλα ο ίδιος έστειλε ένα χαρτί ότι εγώ πρέπει να φύγω, ότι δεν μπορώ να ξαναδουλέψω στην Αμερική και η ίδια η ατζέντισσα μου είπε, τώρα ηθελέστα και παθέστα».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!