Αρραγείς λέξεις: δωρεά βιβλίων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Τα Χριστούγεννα αυτά μπορείτε να δωρίστε βιβλία για να γίνουν «οι καλύτεροι σύντροφοι» των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι «αρραγείς λέξεις» είναι μία παρέα ατόμων που κύριος σκοπός τους είναι να προσφέρουν βιβλία σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, κυρίως ανθρώπους που ζουν στο δρόμο. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τη βοήθεια όλων μας, απλά δωρίζοντας βιβλία που δεν τα χρειαζόμαστε άλλο πια.

«Γνωρίζοντας ότι και το πνεύμα θέλει «τροφή», δειλά-δειλά δημιουργήσαμε μια κίνηση που θα δίνει τη δυνατότητα στους άστεγους να ξεφεύγουν από τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν με τον πιο απλό τρόπο. Η αυτομόρφωση είναι δικαίωμα όλων, όπου κι αν βρίσκονται», σημειώνουν οι άνθρωποι πίσω από τις «αρραγείς λέξεις».

«Είναι απλό για να βοηθήσουμε. Η ομάδα «αρραγείς λέξεις», μία ολιγομελής παρέα φίλων, συγκεντρώνει και προσφέρει βιβλία στους κοινωνικά ευπαθείς, κυρίως στους άστεγους. Η μόρφωση στην εκδοχή του αυτοδίδακτου δεν είναι υποκατάστατο του αυτού δικαιώματος, αλλά κάθε πολτός που εκκινείται ίσως παύει να είναι βούρκος», γράφει για τη δράση ο ποιητής Νίκος Φιλντίσης.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον σύνδεσμο 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!